Skip to main content

Asiakasprojektipäällikkö

DA-Group suunnittelee ja valmistaa vaativia elektroniikan ja huipputeknologian ratkaisuja ja tuotteita. Palvelemme teollisuusyrityksiä sekä puolustus- ja avaruusteollisuuden organisaatioita. Konserni työllistää yli 130 ammattilaista Forssassa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kaarinassa.

Lisätietoja meistä www.da-group.fi.

Haemme Asiakasprojektipäällikköä

Tehtäväsi on hoitaa asiakasprojektiemme hallinnointia keskittyen ennen kaikkea:

  • Aikatauluun
  • Laatuun
  • Riskien hallintaan
  • Kustannuksiin

Omaat mielellään muutaman vuoden kokemuksen teknisten projektien vedosta. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiimme, joten omaat sujuvan ja luontevan tavan kommunikoida suomeksi ja englanniksi. Arvostamme aktiivista ja päämäärätietoista projektinjohtamista, laajojen kokonaisuuksien hahmottamista, eri suunnittelualojen ymmärrystä sekä kykyä reagoida muutoksiin ja riskeihin. Koulutukseltasi olet esim. AMK-insinööri.

DA-Groupin päätoimipaikka on Forssassa, mutta on mahdollista työskennellä myös Helsingin, Tampereen tai Kaarinan toimipisteistämme käsin.

Lisätietoa tehtävästä antaa asiakasprojektijohtaja Risto Lehto, risto.lehto@da-group.fi, 029 0800 920

Katso ilmoitukset nettisivustollamme: https://www.da-group.fi/yritys/rekrytointi/

CV ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen jobs@da-group.fi. Kutsumme tehtävän kannalta sopivimmat hakijat haastatteluun ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Asiakasprojektipäällikkö

30300 Forssa
Helsinki
Tampere
Kaarina
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus