Skip to main content

ASIAKKUUSJOHTAJIA

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa

Tilitoimisto Rantalainen hakee asiakkuusjohtajia Lahteen (Idän alue), Vaasaan (Pohjanmaan alue) sekä pääkaupunkiseudulle vastaamaan monipuolisten taloushallinnon asiantuntijapalvelujen uusasiakasmyynnistä vahvalla tuloshakuisella otteella.

Asiakkuusjohtajan tehtävässä isossa roolissa on uusasiakashankinta, jonka lisäksi tuet palvelutuotantoa nykyisten asiakassuhteiden hoidossa. Suunnittelet viikoittaiset aktiviteetit, haet aktiivisesti uusia liidejä sekä kontaktoit ja tapaat potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaita. Teet yhteistyötä yrityksen muiden avainhenkilöiden kanssa.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • vankkaa kokemusta/osaamista b to b –myynnistä vahvalla uusasiakashankinnan painotuksella
  • aktiivista myyntiotetta ja vahvaa tulosnälkää
  • kokemusta myynnin järjestelmistä ja halukkuutta niiden hyödyntämiseen
  • riittävää ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oikeaa asennetta
  • valmiita verkostoja potentiaalisiin asiakkaisiin

Odotamme tehtävään sopivaa kaupallista, vähintään amk-tasoista koulutusta (KTM/ekonomi, tradenomi). Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle

vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme henkilöille ammatilliseen osaamiseen liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen. Tehtävä mahdollistaa työskentelyn joustavasti etätyötä ja joustavia työaikoja hyödyntäen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa henkilöstön ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja asiakkuusjohtajien tehtävistä antaa soittoaikana ti 6.9. klo 10-12 asiakkuuksista ja markkinoinnista vastaava johtaja Jukka Laamanen, puh. 040 583 5077.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 25.9.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-17242.

Rantalainen tarjoaa talous- ja palkkahallinnon palveluja sekä neuvonta- ja ohjelmistopalveluja yli 1 200 henkilön voimin yli 60 toimipisteessä ympäri Suomen sekä Tukholmassa. Konsernin liikevaihto on noin 93 miljoonaa euroa, ja sen asiakkaina on yli 20 000 yrittäjää ja yritystä Suomessa ja Ruotsissa. Yritys tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Takaamme hyvän ja energisen työympäristön, kotimaisen yrityksen reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja se onnistuu työntekijöidemme kautta!

Lue meistä lisää: www.rantalainen.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ASIAKKUUSJOHTAJIA

Rantalainen Yhtiöt Oy / co Mercuri Urval
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti