Skip to main content

ASIAKKUUSMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Säästöpankkikeskuksen markkinointi- ja viestintätiimissä on paikka auki!

Onko roolisi asiakkuusmarkkinoinnin asiantuntija vai tunnistatko itsesi termistä growth hacker? Tule ideoimaan, kehittämään ja vahvistamaan Säästöpankin asiakkuuksia kohdennetun asiakkuusmarkkinoinnin ja houkuttelevien sisältöjen avulla.

Sinulla on valmius suunnitella ja toteuttaa Säästöpankkiryhmän asiakasviestintää olemassa olevia digitaalisia markkinoinnin työvälineitä hyödyntäen ja kehittäen. Nautit asiakaspolun ja asiakkuuden eri vaiheissa tapahtuvan viestinnän tekemisestä ja jatkuvasta kehittämisestä. Asiakkuusmarkkinoinnin asiantuntijana hyödynnät konseptointitaitojasi sekä kykyä tuottaa systemaattisia, skaalautuvia toimintamalleja Säästöpankin asiakkaan eduksi.

Näiden lisäksi tehtäviisi kuuluvat:

  • Asiakkaan elämänvaiheiden ja asiakkuuden kannalta ajankohtaisten viestien tuottaminen, automatisointi ja lähetys eri kanaviin (mm. sähköposti, mobiili- ja verkkopankki, puhelin).
  • Hoitomallien suunnitteleminen ja aktivointimallien kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä liiketoiminnan ja pankkien kanssa.
  • Asiakkuusviestinnän jatkuva kehittäminen, seuranta ja raportointi.
  • Osallistua uusien digitaalisten työvälineiden kehittämiseen
  • Asiakkuusviestinnän vahva linkittäminen muun markkinoinnin ja viestinnän, liiketoimintojen ja myynnin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kommunikoit ja tuotat sisältöä sujuvasti suomeksi, ruotsin kielen sujuvuus on suuri plussa.

Sinulla on vankka ymmärrys ja osaaminen pitkäkestoisten asiakassuhteiden rakentamisesta, vahvistamisesta ja parhaan asiakaskokemuksen luomisesta kohdennetun asiakasviestinnän keinoin. Olet vahva datan ja analytiikan työkalujen hallitsija. Keräät luontevasti tietoa eri lähteistä ja raportoit sitä aktiivisesti myös muille.

Asiakaslähtöinen ajattelu, ratkaisukeskeinen ote työskentelyyn ja vahvat organisointi-, verkostoitumis- ja yhteistyötaidot korostuvat tässä tehtävässä. On tärkeää, että osaat myös viestiä osaamisesi asiakkaiden ymmärtämälle kielelle. Tässä työssä tutustut ja teet monipuolista yhteistyötä eri liiketoimintojen osa-alueiden kanssa. E-com osaaminen on iso plussa!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään Säästöpankkiryhmän asiakkuusmarkkinointia ja suomalaisten taloudellista hyvinvointia. Toimit osana energistä ja ammattitaitoista tiimiä, jossa rohkeasti kokeillaan uutta ja työskennellään itseohjautuvasti tulosten aikaansaamiseksi.

Tekemisemme keskiössä on säästöpankkikokemus eli aito asiakkaasta välittäminen, joka myös näkyy ja kuuluu positiivisissa asiakaspalautteissa.

Työsuhteen edut ovat erinomaiset: hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta hyvinvoinnistasi huolehtii henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö ja modernit työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. +358 50 531 4864 (parhaiten tavoitettavissa 29.7, 5.8. ja 12.8.)

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.8.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-16222.

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi. 

Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Säästöpankkikeskuksen muodostavat yhdessä keskusyhteisö Säästöpankkiliitto osk, Sp-Henkivakuutus Oy, Sp-Rahastoyhtiö Oy, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, Sp-Kiinnitysluottopankki Oyj, Säästöpankkipalvelut Oy ja Sp-Koti Oy. 

Lue lisää: https://www.saastopankki.fi/ 

ASIAKKUUSMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJA

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus