Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Asiakkuuspäällikkö

Olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, The Adecco Groupia, joka on fortune 500 yritys. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä, 60 eri maassa ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan.

Suomessa autamme vuosittain tuhansia henkilöitä saamaan työpaikan. Lisäksi meidän kauttamme työskentelee päivittäin lähes 3 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Melko vaikuttavaa, vai mitä? Inklusiivisuus-, oikeudenmukaisuus- ja tiimityökulttuurimme antaa ihmisille ja organisaatioille voimaa, ruokkii talouksia ja rakentaa parempia yhteiskuntia. Työntekijämme äänestivät meidät numero 7 Great Place to Work® -listalle - maailman parhaiden työpaikkojen 2020 listalle.

Tällä hetkellä Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti.

Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin.

Tehtävä

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa? Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa, etsimme nyt Asiakkuuspäällikköä asiakkuuksien pariin Adeccon toimipisteeseen Kemi-Tornion alueella.

Oletko kiinnostunut myynnistä, onnistumisista ja voittamisesta. Voit olla joko kokenut myynnin ammattilainen tai kiinnostunut siirtymään työskentelemään asiakasrajapintaan. Pääasia on, että sinulla on kokemusta rakentamisesta tai teollisuudesta ja olet jo luonut verkostoja alueella toimiviin yrityksiin.

Työssäsi tulet päivittäin kommunikoimaan asiakkaiden ja työnhakijoiden kanssa sekä hyödynnät aktiivisesti omaa verkostoasi uusille mahdollisuuksille. Luot hyvää työnantajamielikuvaa ja verkostoidut työnhakijoiden kanssa, yhdistät työn ja tekijän laadukkaasti ja teet onnistuneita valintoja asiakkaillemme.

Edellytykset

  • Olet kiinnostunut tuloksekkaasta myyntityöstä
  • Tiedät mitä on asiakaslähtöinen toiminta ja kuinka asiakassuhteita viedään eteenpäin rennolla otteella
  • Teet myyntityötä luotettavalla ja ammattimaisella tavalla
  • Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä ja löydät ratkaisun asiakkaan tarpeeseen, tarvittaessa vaikka kiviä kääntämällä.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, asiakaslähtöinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle.
  • Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta, rakentamisen tai teollisuuden parista.
  • Kielitaitoa, suomen lisäksi edellytämme englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

Kuka sinä olet

Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteriä käänteitä ja joustavuutta. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun joskus vaativissakin tilanteissa. Kemiin perustettava toimipiste on osa Oulu-Rovaniemen yksikköä, nyt etsimme tiimiimme vahvistusta juuri asiakasrajapintaan. Oulun ja Rovaniemen toimistoilla luottopakkeina toimii rento ja huumorintajuinen tiimi, jolla pysyy alan ammattilaiset hyppysissä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn tunnetun brändin parissa samalla kun saat maailman suurimman henkilöstöpalvelualan toimijan tuen. Saat kattavan perehdytyksen ja ympärillesi yhteen maaliin tähtäävän tiimin. Asiakaskuntasi tulee koostumaan alan tunnetuista toimijoista ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen.

Annamme ihmisillemme mahdollisuuden rakentaa omat urapolkunsa. Loppujen lopuksi on vain luonnollista, että ihmislähtöinen organisaatio keskittyy myös omiin ihmisiin. Tarjoamme kaiken tarvitsemasi koulutuksen, työkalut, motivaation ja inspiraation saavuttaaksesi juuri sen, mitä haluat uraltasi. Olkoon se joustavuus, kansainvälinen liikkuvuus tai parempi työ- ja yksityiselämän tasapaino.

Hakemus

Kiinnostuitko? Laita CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 16.4.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Ethän aikaile, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Teemu Puonti, +358 50 444 4463. Osa rekrytointiprosessia suoritetaan englanniksi mutta haastattelut tulevan esihenkilösi ja tiimisi kanssa suomeksi

Asiakkuuspäällikkö

Adecco Finland Oy
Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 09.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus