Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö

Seinäjoki Areena on monipuolinen ja tasokas valtakunnallinen kokous-, tapahtuma- ja kauppapaikka sekä liikuntakeskus. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset ja eri järjestöt. Areenassa vierailee vuosittain noin 350 000 ihmistä. Seinäjoki Areena Oy kuuluu Seinäjoen kaupunkikonserniin.

Nykyisen asiakkuuspäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin, avautuu yhtiömme organisaatiossa monipuolinen ja mielenkiintoinen vakituinen työpaikka.

Asiakkuuspäällikkö

Keskeinen tehtäväalue on tapahtuman järjestäjien ja muiden kiinteistön asiakkaiden toimintaan liittyvien kaupankäynti – ja palveluprosessien hoitaminen yhdessä muun organisaation kanssa. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen ja vastuullinen ote työhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolisia IT- taitoja sekä kykyä omaksua ja oppia uusia asioita laajassa tehtäväkentässä. Tehtävään valitulta edellytämme soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Seinäjoki Areena tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää sekä olla mukana yhtenä keskeisenä henkilönä valtakunnallisen tapahtumakeskuksen toimintaa.

Kirjalliset hakemukset ti 3.8.2021 mennessä osoitteella; Seinäjoki Areena Oy, Kirkkokatu 23, 60220 SEINÄJOKI tai sähköpostilla; esa.alajoki@seinajoki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Alajoki p. 0400 567 222. Soittoajat ti 13.7 ja ti 20.7 sekä ti 27.7. klo 10.30 – 12.00.

Asiakkuuspäällikkö

Seinäjoki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus