Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ  KUOPIOON

Meillä Rexelillä myynti on keskeisessä roolissa. Myynnissä toimii Suomen osalta 170 ammattilaista ja jokaisen työpanos on merkittävä. Meille on tärkeää laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys. Kasvamme kannattavasti.

Haluatko sinäkin kuulua menestyvään joukkoomme sähkötukkumaailman eturintamassa?

Meillä on avoinna vakituinen työpaikka juuri sinulle,

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ Kuopion myyntikonttoriin kiinteistötekniikan ja teollisuusmyynnin organisaatioon. Olet osana Kuopion ammattitaitoista myyntitiimiä.

Teollisuuden asiakkuuspäällikkönä hoidat omia teollisuuden asiakkuuksia Pohjois- sekä Etelä- Savon alueella, olet aktiivinen toimija asiakasrajapinnassa. Lisäksi teet päivittäistä kaupankäyntiä, vieden lävitse myös isoja myyntiprojekteja. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta sekä sujuva toimittajayhteistyö. Asiakkaitamme ovat niin teollisuuden loppukäyttäjä- MRO kuin laiterakentaja- OEM yritykset. Pääset kehittämään näiden asiakassegmenttien myyntiä sekä asiakaskohtaisia palvelukonsepteja alueellasi.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttavat sähkötarvikkeiden ja alueen teollisuusasiakkaiden tunteminen. Olet innokas tapaamaan asiakkaita ja sinulla on aktiivinen ote nykyisiin sekä tuleviin asiakkaisiimme. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot sekä halu voittaa. Osaat hyödyntää MS-Office työkaluja sekä CRM- järjestelmää päivittäisessä asiakastyössä.

Onnistumisessa sinua tukee ammattitaitoinen ja menestyvä seitsemän hengen tiimi. Käytössäsi sinulla on Rexelin laaja palvelutarjonta sekä alan vahvimmista ammattilaisista koostuva myynnin tukiorganisaatio. Rexelillä sinulla on mahdollisuus olla mukana mielenkiintoisissa myyntiprojekteissa, verkostoitua ja edetä urallasi. Työ on vakituinen ja kokoaikainen arkipäivätyö.

Tähän mielenkiintoiseen tehtävään pääset hakeutumaan täyttämällä hakemuslomakkeemme viimeistään 26.9.2021. Toimi pikaisesti, sillä teemme haastatteluja jo hakuajalla. Hakulomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista. Liitäthän mukaan ansioluettelon.

Lisätietoja tehtävästä antaa 6.9 alkaen klo 9:00- 15:00 Kuopion myyntipäällikkö Antero Keränen, puh. 050-5093 802

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin sivuillamme https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia. 

Lue lisää: www.rexel.fi

Asiakkuuspäällikkö

Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus