Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö, Go On Jyväskylä

Tervetuloa osaksi kasvavaa Go On Jyväskylän yksikköä ja Go On Groupia! 

Etsimme ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ henkilöstöpalveluiden myyntiin Keski-Suomen talousalueelle.

Go On Jyväskylän yksikkö on osa Go On Groupia. Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita.

Go On Groupin palvelutarjontaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset, digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut sekä henkilöstö-, johtamis- ja asiakastutkimuspalvelut. Tarjoamme luotettavaa henkilöstökumppanuutta niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.

Henkilöstöpalveluita tarjoamme kaikille toimialoille 24 toimipisteen voimin. Go Onin toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä n. 70 ja henkilöstö- ja asiakastutkimuksiin erikoistuneessa Feelbackissä n. 50 toimihenkilöä. Vuonna 2021 Go On Groupin yhteenlaskettu liikevaihto oli n. 50M€. Go Onin kautta työllistyi eri toimialojen yritysten työtehtäviin yli 6000 työntekijää. Go On on volyymiltaan Suomen TOP 10 henkilöstöpalvelualan yhtiökokonaisuus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Asiakkuuspäällikön tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti uusasiakashankinta, Keski-Suomen talousalueen tunnettujen ja sinulle nimettyjen asiakkuuksien hoito sekä laadukas asiakas – ja työntekijäsuhteiden hoito. Työskentelytapasi on ratkaisulähtöinen ja pystyt tarjoamaan toimivan kokonaisuuden asiakkaan henkilöstötarpeisiin.

Odotamme sinulta:

-näyttöjä tuloksellisesta B2B-myynnistä
-erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
-vastuullisuutta ja kehittymishalua
-aktiivista ja asiakaslähtöistä otetta

Kokemus henkilöstöpalvelualasta ja Keski-Suomen talousalueen tuntemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Ennen kaikkea odotamme sinulta myyntihenkisyyttä, aktiivista työskentelytyyliä ja laatutietoista asiakaspalveluotetta. Viihdyt hyvin dynaamisessa ja nopeatempoisessa työympäristössä. Työ edellyttää liikkumista Keski-Suomen talousalueella, joten oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Tarjoamme paikan osaavassa ja energisessä porukassa, jossa autetaan ja kannustetaan kehittymään alan ammattilaiseksi. Myynnin tueksi saat vahvan ja kehittyvän palvelukonseptimme, monipuolisen koulutuksemme sekä osaavan henkilöstön. Meillä tekeminen on avainsana. Olemme avoimia ja rohkeita toimijoita henkilöstöpalvelualalla. Suuntaamme vahvasti eteenpäin toimialan edelläkävijänä!
Oletko Sinä etsimämme vahvistus Go On Jyväskylän joukkueeseen?

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.8.2022 oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Groupin myyntijohtaja Juha Kalajanniska numerosta +358 40 821 7511 tai sähköpostitse: juha.kalajanniska@go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakkuuspäällikkö, Go On Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Visit Tampere Oy / co Mercuri Urval
Tampere
Techtronic Industries Nordic
Itä-Suomi
Techtronic Industries Nordic
Kuopio
Techtronic Industries Nordic
Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti