Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät

Pohjanmaan ja Pohjoispohjanmaan alueelle

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, AEG® ja Ryobi®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia.

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme useita uusia osaajia.

Etsimme Asiakkuuspäällikköä jolla on aito palo kehittää ja edistää Milwaukeen käsityökalujen ja säilytysjärjestelmä tuotteiden myyntiä Suomessa yhdessä asiakkaidemme kanssa

Milwaukeen brändimielikuva on vahva ja laadukas. Kehittämme ja valmistamme jatkuvasti monipuolisesti innovatiivisia työkaluja. Tavoitteenamme on tarjota markkinoille aina uusinta uutta ja siten vahvistaa entisestään Milwaukeen asemaa johtavana ammattilaisten käsityökalu ja säilytysjärjestelmä tuotteiden toimittajana.

Tehtävänisi on kehittää tuotteidemme myyntiä nykyisten MILWAUKEE® asiakkaiden kanssa omalla alueellasi. Olet osaa uutta perustettua Pohjoismaiden käsityökalu ja säilytysjärjestelmä myyntitiimiä ja raportoit Suomen tiimin myyntipäällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Pohjanmaalla  tai Pohjois-Pohjanmaalla.

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 47 henkilöä eri tehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin.

Työsi on

 • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja osallistumalla Suomessa erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten alan messuille
 • osallistua asiakkaille suunnattuihin tuotekoulutuksiin ja demopäiviin
 • rakentaa ja optimoida asiakkaiden myymälätilat toimiviksi kokonaisuuksiksi myynnin kasvattamisessa
 • rakentaa myyntisuunnitelmat ja budjetit, tehdä seurantaa ja koota raportointia varten erilaisia myynnin analyysejä

Odotamme sinulta

 • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
 • käytännönläheistä, luovaa ja aktiivista työskentelyotetta
 • energistä tekemistä ja positiivista asennetta uusia haasteita kohtaan
 • kykyä reagoida ja tarjota jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaillesi
 • tuloshakuisuutta ja halua menestyä työssäsi
 • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
 • keskeisempien järjestelmätyökalujen kuten MS Office ja CRM -järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Palkan ja työsuhdeauton lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tukemme liikuntaharrastuksiisi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 14.5.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden maailmanjohtaja niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 48 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 9,8 miljardia USD vuonna 2020 ja kasvumme jatkuu voimakkaana.

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®- Ryobi®-, AEG®- ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI

Asiakkuuspäällikkö – käsityökalut ja säilytysjärjestelmät

Milwaukee
Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus