Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö-loppuasiakkaat, vesijohtotuotteet

Haluatko liittyä joukkoomme ja vahvistaa edelleen MILWAUKEE®n kasvua Suomessa? Omaatko voittajan asenteen ja halun kehittyä? Tule osaksi tiimiämme vauhdittamaan asiakkaidemme menestystä ja kehittämään myyntiämme.

Techtronic Industries Nordic

on alallaan vahva toimija, jolla on laaja valikoima erilaisia laatutuotteita johtavilla huippubrändeillä kuten MILWAUKEE®, Ryobi®ja AEG®. Markkinoimme ja myymme monia erilaisia tuotteita ja valikoimastamme löydät laadukkaat sähkötyökalut, käsityökalut, puutarhatuotteet, tarvikkeet ja henkilösuojaimet. Myymme tuotteemme kattavan ja ammattitaitoisen jälleenmyyjäverkoston kautta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Loppuasiakkaamme ovat vaativia ja laatutietoisia; sekä ammattikäyttäjiä että Tee-se-itse/DIY-rakentajia

TTI Nordic kasvaa voimakkaasti etenkin MILWAUKEE®n osalta. Rakennamme organisaatiotamme vastaamaan vahvaa kasvua, ja siksi etsimme tiimiimme useita uusia osaajia.

Etsimme Asiakkuuspäällikköä JSS tiimiimme, jolla on aito kiinnostus kehittää ja kasvattaa Milwaukeen vesijohtotuotteiden myyntiä Suomessa.

Tehtäväsi on edistää ja tukea Milwaukee-jälleenmyyjiä ja myyntiä aktiivisella asiakaskontaktoinnilla ja etsimällä uusia ammattipuolen loppukäyttäjiä. Luot tiiviin ja luottamuksellisen suhteen jälleenmyyjiimme tuloksekkaan myynnin varmistamiseksi.

Asiakaskäyntisi suuntautuvat pääasiallisesti vesijohto- ja putkiliikeisiin. Ylläpidät asiakkaidesi tuotetietoutta ja teet esittelyitä myös työmailla. Milwaukeen laajan sähkötyökalu- ja -tarvikevalikoiman tunnetuksi tekeminen ja asiakkaitten ohjaaminen jälleenmyyjille on tärkeä osa työtäsi.

Tulet olemaan asiantuntijamme kaikissa vesijohtotuotteissamme ja toimimaan osana loppukäyttäjä tiimiämme (Job Site Solution).

On tärkeätä, että teet yhteistyötä sujuvasti myös muun MILWAUKEE® myyntiorganisaation kanssa Suomessa. Meitä Milwaukeelaisia on kaikkineen 47 henkilöä eri tehtävissä keskittyen eri tuotekategorioihin. Vastaat työskentelyssäsi Suomen JSS myyntipäällikölle. Toimit työssäsi pääosin kotitoimistolta käsin ja liikut aktiivisesti asiakkaissa ja tapahtumissa. Työtehtävän sujuvan hoitamisen kannalta sinun tulee asua Etelä-Suomessa.

Työsi on

 • suunnitella ja toteuttaa myynti- ja markkinointiaktiviteetteja osallistumalla Suomessa erilaisiin myyntitapahtumiin, kuten alan messuille ja jälleenmyyjätapahtumiin
 • jalkauttaa ja seurata myyntisuunnitelmia ja budjetteja, sekä koota erilaisia myynnin analyysejä raportointia varten
 • tunnistaa ja ohjata loppukäyttäjiä Milwaukee käyttäjiksi yhdessä jälleenmyyjien kanssa

Odotamme sinulta

 • vankkaa tuntemusta vesijohtotuotteista, markkinoista ja asiakkaista
 • aikaisempaa näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
 • käytännönläheistä, luovaa ja aktiivista työskentelyotetta
 • hyvää kommunikointitaitoa 
 • energistä tekemistä ja positiivista asennetta uusia haasteita kohtaan
 • kykyä reagoida ja tarjota jatkuvasti uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaillesi
 • sujuvan suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa
 • keskeisempien järjestelmätyökalujen MS Office ja CRM-järjestelmän hallintaa

Tarjoamme Sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, dynaamisen markkinan ja mahdollisuuden olla osana huippuammattilaisten joukkoa Pohjoismaisessa myyntiorganisaatiossamme. Tukenasi on vahvasti kasvava yritys, jonka tavoitteena on olla alansa ykkönen. Saat käyttöösi täysin varustetun Milwaukee-tuotedemoauton, joka mahdollistaa koko tuotevalikoiman esittelyn. Palkan lisäksi saat kattavan työterveyshuollon ja tukemme liikuntaharrastuksiisi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Jan Holmström, puh. 0500 625 543

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen linkin https://www.ssconsulting.fi/fi/avoimet-tyopaikat/ kautta viimeistään 14.5.2021. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Keitä me olemme?

TTI on nopeasti kasvava muotoilun, valmistuksen ja työkalujen, puutarhatuotteiden, lattiahuollon ja tarvikkeiden maailmanjohtaja niin kuluttajille, ammattilaisille kuin teollisuusasiakkaillekin. Tuotteita markkinoidaan sisustus-, puutarha-, korjaus- ja rakennusteollisuuden aloille. TTI-ryhmän jatkuva strateginen keskittyminen voimakkaisiin tuotemerkkeihin, innovatiivisiin tuotteisiin ja poikkeuksellisiin ihmisiin kuvaa laajasti työskentelykulttuuriamme. Lisäksi näemme asiakkaamme aina kumppaneina ja teemme kaikkemme tukeaksemme heidän liiketoimintaansa. TTI:llä on maailmanlaajuisesti noin 48 000 työntekijää ja sen liikevaihto oli 9,8 miljardia USD vuonna 2020 ja kasvumme jatkuu voimakkaana.

Techtronic Industries Nordic, jonka pääkonttori sijaitsee lähellä Kööpenhaminaa, on osa TTI:n kansainvälistä organisaatiota. TTI Nordic markkinoi pääasiassa MILWAUKEE®- Ryobi®-, AEG®- ja merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Lisätietoa löydät täältä: TTI Group - Working at TTI

Asiakkuuspäällikkö-loppuasiakkaat, vesijohtotuotteet

Milwaukee
Uusimaa
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus