Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö - Talliosake / DEN Finland

Oletko Can Do -asenteen omaava tiimipelaaja, jolla on aito palo päästä kehittymään osana kasvutarinaamme? Etsimme silloin juuri sinua! Emme oleta sinun osaavan kaikkea, vaan tärkeintä on tahto kehittyä nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

Etsimme Sinua, aktiivinen

Asiakkuuspäällikkö, vuokrauspalvelut

Asiakkuuspäällikkönä vastaat vuokrasuhteistamme niiden alkamisen jälkeen. Mitä tahansa kysymyksiä tai ongelmia vuokralaiselle tuleekaan, Sinä autat heitä ja ratkaiset haasteet yhdessä muun asiakkuustiimimme kanssa. Vastaat kaikista käytännön asioista vuokrasuhteen päättymisen yhteydessä, kuten tilan tarkastuksista, mahdollisista korjaustoimien eteenpäin viemisistä, vakuuden palautuksista tai käytöstä sekä vuokrasuhteen päättämisen toimista omaan CRM-järjestelmäämme.

Tulet työskentelemään keskeisenä osana nuorekasta ja vauhdikasta, Vantaan pääkonttorillamme sijaitsevaa vuokrauspalvelu- ja myyntitiimiä. Tässäkin tehtävässä asenne ratkaisee: meille se merkitsee tahtoa kantaa vastuuta ja halua luoda ympäristöösi tekemisen meininkiä. Haluat ratkoa itsenäisesti haasteita, joihin ei ole välttämättä valmiita vastauksia. Olet rohkea ja jämäkkä hoitamaan ne hankalatkin asiat vuokralaisten kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä välttämättömiä.

Työssäsi tarvitset omaa autoa, koska käyt kohteissamme etenkin pääkaupunkiseudulla mutta myös jonkin verran Turun seudulla. Kaikki sopimuksemme ovat sähköisiä, joten erilaisten järjestelmiemme käyttö on sinulle luontevaa. Sinun ei tarvitse olla laillistettu vuokravälittäjä, mutta alan kokemuksesta on tehtävässä etua. Tarjoamme myös mahdollisuuden opiskella laillistetun vuokranvälittäjän tutkinnon työn ohessa. Kaikki tekninen osaaminen kiinteistöjen tekniikkaan ja rakentamiseen liittyen katsotaan myös eduksi tehtävän hoitamisessa. Relevantiksi taustaksi tämän tehtävän kohdalla voidaan katsoa monenlaiset työtehtävät, joiden puitteissa asiakassuhteiden hallinta ja asiakasyhteistyö ovat tulleet tutuksi. Tällaisia rooleja voivat olla muun muassa erilaiset välittäjätehtävät tai asiakasvastaavuudet.

Vastuullesi tulee yli 350 tilaa, joihin vuokrauksen tiimimme kirjoittaa vuositasolla yli 550 vuokrasopimusta. Asiakkainamme on tahoja pörssiyhtiöistä pk-yrityksiin ja monen alan harrastajiin. Oma työsi painottuu vahvasti asiakasrajapintaan ja roolisi yrityksemme asiakastyytyväisyyden kehittämisessä ja ylläpitämisessä on keskeinen.

Me tarjoamme Sinulle alan johtavan, kasvavan ja kehittyvän yrityksen vahvan tuen. Meillä saat rennon ja itsenäisen ilmapiirin työskennellä sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut. Meillä on myös tutkitusti mainiot kollegat - tule mukaan joukkueeseemme!

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Personnel Executiven rekrytointikonsultti Jonathan Laitala, 050 329 0202, jonathan.laitala@eezy.fi


Talliosake on osa DEN -konsernia.

Me DENillä teemme merkityksellistä työtä asiakkaidemme elämän isoimpien hankintojen parissa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli, K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti, harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Talliosake ja Finnlamelli panostavat myös kansainvälisille markkinoille.

DENillä on lähes 500 työntekijää, ja vuonna 2020 liikevaihtoa 174 miljoonaa euroa. DENin omistavat CapManin hallinnoimat rahastot, Suomen Teollisuussijoitus sekä eräät nykyiset ja entiset työntekijät.

Lisätietoja www.talliosake.fi.

Asiakkuuspäällikkö - Talliosake / DEN Finland

Den Finland Oy / Talliosake
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus