Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö, Wulff Naxor

Parempi maailma – työpaikka kerrallaanWulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Vastuullisempi, viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja ja ratkaisuja etäkohtaamisiin. Selkeänä kotimaisena markkinajohtajana kehitämme tarjontaamme jatkuvasti ja tarjoamme Taloustutkimuksen mukaan alan parasta asiakaspalvelua. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää wulff.fi

Wulff Naxor on osa Wulff-konsernia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. korkealuokkaiset Xyron Pro -laminointi- ja tarroituslaitteet, Primacover-suojaustarvikkeet työmaille, laadukkaat AeraMax-ilmanpuhdistajat sekä ensiaputuotteet ja -koulutukset. Lisäksi meille on tärkeää, että tuotteemme ovat aikaansa edellä ja niillä on ilo tehdä kauppaa. www.wulffnaxor.fi

 

Tule tekemään parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan yhdessä Wulff Naxorin kanssa! Haemme nyt Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan  myyntialueelle ratkaisutaitoista asiakkuuspäällikköä myymään laadukkaita tuotteitamme niin pitkäaikaisille kuin uusille asiakkaillamme.


Millaista työsi on?

Hankit uusia asiakkaita ja kehität toimintaa nykyisten asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme helppoutta ja sujuvuutta asiakkaidemme hankintoihin henkilökohtaisella, asiantuntevalla ja paikallisella palvelulla.

 

Olet:

- Aktiivinen. Valtaosan asiakastapaamisistasi sovit itse. Asiakastapaamisia myyjillämme on viikkotasolla kymmeniä.

- Hyvä ihmistuntija. Osaat lukea toista ihmistä ja osoittaa asiakkaalle, mitä konkreettista hyötyä tuotteemme ja palvelumme hänelle tarjoavat.

- Klousaaja. Asiakastapaamisen tavoite on aina tehdä kauppa tapaamisen päätteeksi.

- Yrittäjämäisellä, itsenäisellä otteella varustettu. Työpäiväsi aikana tapaat asiakkaita heidän luonaan. Työskentelet kotoasi käsin. 

 

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työpaikan ja itsenäisen työnkuvan. Rakennat aikataulusi itse, asiakastapaamistesi mukaan. 

- Mahdollisuuden kehittyä huippuluokan myyjäksi Wulff Akatemiassa, omassa myynnin valmennusohjelmassamme. Työssäsi voit kehittyä huipuksi yhdessä ammattilaisten kanssa, saat työhösi tukea esimieheltäsi ja valmentajiltamme. 

- Mielenkiintoisen ja myyvän tuotepaletin.

- Mahdollisuuden korkeaan palkkatasoon.

- Välineet, koulutuksen, mahdollisuudet menestyä ja vastuuta ja vapautta päättää, miten työsi teet. 

 

Työ on vakituinen ja edellyttää ajokorttia; auton saat tarvittaessa yritykseltä. Palkkausmallimme on tulospohjainen (koulutusaikana takuupalkka). Rekrytoinnin alkuvaihetta Wulffin kanssa hoitaa rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/asiakkuuspaallikko-wulff-naxor/ZAMAjZ. Hakuaika on auki 16.10.2022 asti. Työ on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Mikko Kaikkonen ma–pe klo 10–16 numerossa 040 5773768, mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi.  

 

Avainsanat: B2B, myynti, asiakkuuspäällikkö, account manager


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakkuuspäällikkö, Wulff Naxor

Wulff Naxor
Kuopio
Joensuu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 21.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti