Skip to main content

Asiakkuuspäälliköitä

Olemme kiinnostuneita sinusta TEOLLISUUDEN AMMATTILAINEN! 

Rexel Finland Oy on ottanut ison harppauksen teollisuusmyynnissä ja tästä syystä meillä on tarve vahvistaa entisestään teollisuuden organisaatiota Suomessa. Haluamme vastata meille annettuun haasteeseen ja luoda asiakkaiden liiketoiminnalle lisäarvoa tarjoamalla markkinoiden parhaan asiantuntemuksen teollisuuden ja automaation ratkaisuissa. Tämän vuoksi etsimme aktiivisesti teollisuusmyynnin asiakkuuspäälliköitä eri puolelle Suomea.  

Miten olisi liikkuva työ ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖNÄ? 

Haemme Asiakkuuspäällikköitä, joiden toimipisteet voivat sijaita Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa tai Kuopiossa. 

Asiakkuuspäällikkönä tehtävääsi kuuluu päivittäinen kaupankäynti ja viet lävitse isojakin myyntiprojekteja. Olet aktiivinen toimija asiakasrajapinnassa vastaten oman alueesi teollisuusasiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta. 

Olet osana ammattitaitoista myyntitiimiä ja saat vastuuta niin teollisuusmyynnin kannattavuudesta kuin tuloksestakin. Olet mukana kasvavassa ammattilaistemme joukossa. Teollisuusmyynnin asiakkaitamme ovat niin Teollisuuden loppukäyttäjä- (MRO) kuin laiterakentaja- (OEM) yritykset. Pääset myös kehittämään palveluita oman asiakaskuntasi ja liiketoimintasi näkökulmasta.  

Tehtävässä menestyy itsenäisen otteen omaava joukkuepelaaja. Olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot ja kokemuksesi myynnin parissa on jo vankka. Tunnet olosi kotoisaksi erilaisissa neuvottelutilanteissa niin asiakkaan luona kuin Teamsissä. Määrätietoisuus, positiivisuus ja myynninnälkä kuuluvat myös ominaisuuksiisi. Osaat hyödyntää myynti- ja asiakastyössäsi nykyaikaisia myynninvälineitä. Perusedellytys on MS-Office työkalujen sujuva käyttö ja CRM-järjestelmän päivittäinen käyttö asiakas- ja esimiestyön apuna. Tulethan toimeen myös englannin kielellä. 

Lämpimästi tervetuloa hakeutumaan tehtävään! Rexelillä tarjolla on mukavat työkaverit, mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Tarjoamme uramahdollisuuksia myös kansainvälisesti. Hae siis paikkaa pikaisesti, teemme haastatteluja jo hakuajalla. Haku päättyy 21.8.2021. Hakemuslomakkeessa on mukana yksi videokysymys, johon vastaaminen on vapaaehtoista (onnistuu myös matkapuhelimella). 

Heräsikö kiinnostus? Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Rekrytointipäällikkö Kirsi Kääriältä p. 050 5093 395 / kirsi.kaaria@rexel.fi arkisin klo: 9.00-15.00. 

Minkälaista on työskennellä Rexelillä? Käy tutustumassa uratarinoihin täältä.  

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.  

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.  

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.  

Lue lisää: www.rexel.fi

Asiakkuuspäälliköitä

Vantaa
Tampere
Jyväskylä
Oulu
Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus