Skip to main content

Lakimies / Asianajaja

Asianajotoimisto Haanpää Oy on vuonna 2008 perustetun lakiasiaintoimiston jatkaja. Toimistomme sijaitsee Vantaalla Technopolis Aviapoliksessa Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden vieressä.

Ydinosaamistamme ovat asunto- ja kiinteistöjuridiikka, riitojen ratkaisu sekä oikeudenkäynnit. Palvelemme asiakkaita myös työoikeudellisissa riita-asioissa ja rikosasioissa sekä muissa tyypillisimmissä elämäntilanteissa, joissa oikeudellinen apu on tarpeen.

Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja oma-aloitteista juridiikan osaajaa. Työtehtävät tulevat pääosin koostumaan yksittäisten toimeksiantojen vastuullisesta ja pitkäjänteisestä hoitamisesta sekä uusien toimeksiantojen hankkimisesta.

Hakijalta edellytetään, että hän on asianajaja tai vaihtoehtoisesti luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja tai vähintään, että hänellä on riittävät edellytykset luvan saamiseksi. Eduksi haussa katsotaan aikaisempi työkokemus asianajo- tai lakiasiaintoimistosta sekä oikeudenkäyntiasioiden hoitamisesta.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää asiakaspalvelu- ja yrittäjähenkisyyttä sekä itsenäistä työskentelyotetta. Arvostamme tavoitteellista ja rohkeaa työasennetta sekä realistista suhtautumista pienen asianajotoimiston arkeen. Toivomme löytävämme tehtävään hakijan, joka on kiinnostunut pidemmälläkin tähtäimellä kehittämään itseään osana toimistoamme.

Meille tärkeitä arvoja ovat viihtyisä ja avoin työilmapiiri sekä asiakassuhteiden erinomainen hoitaminen. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä juridiikan huippuosaajana reilussa ja rennossa työympäristössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@hclaw.fi tai postitse osoitteeseen Teknobulevardi 3–5, 01530 Vantaa.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@hclaw.fi tai elokuussa puhelinnumerosta 050 559 8561.

Lakimies / Asianajaja

Vantaa
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
200 000 - 399 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus