Skip to main content

Asiantuntija OP Osuuskunnalle

Oletko etsimämme asiantuntija Tribe Support -tiimiin? Etsimme hyvillä Excelin käyttötaidoilla varustettua itseohjautuvaa henkilöä OP Osuuskunnalle joko Ouluun tai Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työssäsi asiantuntijana tuet OP:n IT-alueen aluejohtajia heidän työssään. Teet kustannusseurantaa Tableau- ja PowerBI- raporttien sekä niistä saatavan datan avulla. Pääset mukaan myös erilaisiin kehittämistehtäviin, joten toivomme sinulta löytyvän innovatiivisuutta ja rohkeutta tuoda ajatuksiasi esille. 

Etsimme järjestelmällistä henkilöä, kenelle on luontevaa käyttää useita erilaisia järjestelmiä omassa työssään. Käytössä on talouden järjestelmistä mm. PPM Keto. Asiantuntijalta vaaditaankin ymmärrystä talouden peruskäsitteistä, sillä työhön kuuluu kustannusseurannan tekeminen ja niistä erilaisten raporttien muodostaminen. 

Emme odota, että osaat kaiken, sillä tässä tiimissä on tilaa oppia! Vankka excel-osaaminen on tarvittava pohja tehtävään, Pivotin pääset oppimaan työn ohessa. Lisäksi pääset syventymään Tableau’n ja Power BI’n maailmoihin – näiden tunteminen jo ennakolta ei toki ole pahitteeksi! Etsimme henkilöä, kenellä on valmius omaksua uusien järjestelmien käyttäminen ja viedä ne osaksi omaa työarkeaan. 

Sinulta toivomme löytyvän myös halua ja osaamista itsenäisessä työroolissa toimimiseen. Osaat priorisoida työtehtäviäsi ja suunnitella omaa työviikkoasi. Järjestelmällisyyden lisäksi sinulta löytyy tarkkuutta sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä into uuden oppimiseen ovat piirteitä, joita arvostetaan tiimissä.  

Tarjolla on paikka kehitysmyönteisessä tiimissä, jossa tuetaan uuden oppimista ja oman työn kehittämistä. Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tribedolaisena saat työhyvinvointia tukevat kattavat henkilöstöedut käyttöösi! 

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi tehtävään jo tänään! 

Vastaan mielelläni kysymyksiin tehtävään liittyen, voit lähettää minulle sähköpostia jaana.puhakka-tanke@op.fi 

 


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija OP Osuuskunnalle

Oulu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti