Skip to main content

Asiantuntija, prosessiautomaatiojärjestelmät

Oletko itseohjautuva asiakaspalveluhenkinen automaation ammattilainen? Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaamme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Haemme länsirannikon asiakaspalveluun järjestelmäasiantuntijaa osallistumaan Valmetin toimittamien DCS-järjestelmien ylläpitoon, sopimuspalveluiden toteutukseen sekä päivitys- ja laajennusprojektien toimittamiseen osana projektitiimiä. Olet aktiivinen kehittämään ratkaisuja kohteeseen sopivaksi ja tuet myös myyntiämme tuomalla esiin asiakkaillemme ratkaisuja, joilla he voivat varmistaa oman tuotantonsa sujuvuuden. Asiakaskuntamme on lähinnä Länsi-Suomen alueella toimivat prosessi- ja energiateollisuuden laitokset.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatiotekniikan insinööri)
  • kiinnostusta automaatiojärjestelmä-, IT- tai verkkotekniikkaan, Valmet DNA -automaatiojärjestelmään liittyvä osaaminen (järjestelmä, sovellus) lasketaan eduksi
  • halua ja kykyä jatkuvaan uuden oppimiseen
  • halua ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa pitkäjänteisessä asiakaspalvelutoiminnassa
  • kykyä työskennellä itsenäisesti ja oman työn organisointikykyä
  • kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi
  • valmiutta matkustaa työssäsi

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäistä, haastavaa tehtävää Valmet DNA -automaatiojärjestelmän parissa sekä monia mahdollisuuksia kehittyä. Olet osa Rauman asiakaspalvelun tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. 

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.5.2022 sähköisen hakulinkin kautta (liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi). Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Marko Meronen puh 050 543 3332 tai marko.meronen(at)valmet.com

Liity huipputiimiin!

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Asiantuntija, prosessiautomaatiojärjestelmät

Pori
21200 Raisio
Rauma
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus