Skip to main content

Asiantuntija, robotiikan oppimiskeskus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Suunnittelun ja kehittämisen tehtäväala / Robotiikan oppimiskeskus

Lummetie 4, Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 15.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 04.07.2023

Hei ohjelmoinnin ja robotiikan moniosaaja!

Tule asiantuntijaksi ja kehittäjäksi Vantaan Robotiikan oppimiskeskukseen. Onko intentiosi jo pidemmän aikaa ollut ohjelmoinnin osaamisen haalimisessa ja robotiikan osaamisen kehittämisessä? Lisäksi sytyt vaativamman tason ohjelmoinnin ja robotiikan sovellutusten pedagogisista innovaatioista. 

Meillä on auki asiantuntijan tehtävä, johon haemme juuri sinua. Mikäli se et ole sinä, niin kerro avoinna olevasta tehtävästämme eteenpäin!

Työskentely robotiikan oppimiskeskuksella sisältää vahvaa työparityöskentelyä ja tiimihenkeä, omatoimista koulutusten ja työpajojen järjestämistä, viestintää, toiminnan esittelyä ja tapahtumien järjestämistä sekä laajaa yhteistyötä eri toimialojen sekä kasvatuksen ja oppimisen eri palvelualueiden välillä, budjetointia ja kirjanpitoa koulutusten ja työpajojen määrästä, hankintojen tekemistä ja niissä kentän avustamista. Lisäksi valtakunnallisiin verkostoihin osallistumista. Pääkohderyhminä tulevat olemaan perusopetuksen ja toisen asteen oppijat ja opettajat, mutta myöskin varhaiskasvatuksen henkilökuntaa ja lapsiryhmiä koulutetaan yhteistyössä toisen asiantuntijan kanssa.

Odotamme sinulta innovatiivista pedagogista otetta, ohjelmoinnillisen ajattelun taitoa, robotiikan pedagogisten ratkaisujen tuntemista ja kokemusta toisen asteen koulutuksen osaamisen kehittämisestä. Kaipaamme osaavaan joukkoomme ohjelmoinnillisen ajattelun pedagogista mestaria. Monipuolinen robopedagogi, tiimipelaaja ja omatoiminen osaaja nyt haussa!

Vantaa on uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa.

Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa yksiköissämme ja oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Ohjelmointiosaaminen, perusopetuksen ja toisen asteen koulutuksen tuntemus Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Opetusalan tuntemus, ohjelmoinnin ja robotiikan tuntemus toisen asteen koulutuksen tarpeisiin, vahva kouluttajakokemus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3313.99
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika:  Koeaika on enintään puolet työsuhteen pituudesta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö
Kärki, Juhani
0404870927
[email protected]
Tavoitettavissa 8.8.2022 klo 15-16

1.-8.8.2022 välillä: Antti Luoto [email protected], puh +358 40 480 5687


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija, robotiikan oppimiskeskus

Vantaa
Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti