Skip to main content

Asiantuntija, Talenom Oyj

Omaatko vahvaa aikaisempaa kokemusta kiinteistöjärjestelyistä, kiinteistöjen kaupasta tai kiinteistöyhtiöiden talouden kehittämisestä?

TALENOM etsii kauttamme kiinteistö- ja yritysjärjestelyjen ASIANTUNTIJAA vakituiseen tehtävään.

Talenomin neuvontapalvelujen tiimissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysten kiinteistö- ja yritysjärjestelyitä. Työssäsi kohtaat monipuolisesti eri toimialan asiakkaita ja toimit asiakkaiden projekteissa vastuullisessa roolissa projektien alusta loppuun saakka. Tehtäväsi ovat monipuolisia, pk-yritysten kehittämistä tukevia talouden, verotuksen tai yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja erityisesti kiinteistö ja yritysjärjestelyihin liittyen.

Sopiva koulutustausta tehtävään on (KTM tai vastaava). Sinulta löytyy kokonaisvaltaista näkemystä pk-yritysten kehittämisestä, vahvaa rakennusvaiheen asunto-osakeyhtiön hallinnon ja talouden osaamista erityisesti perustajaurakoitsijan näkökulmasta. Olet motivoitunut, asiakaspalveluhenkinen, myyntihenkinen sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaava alan ammattilainen. Energisellä otteellasi sinulta löytyy myös rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla. Isännöintialan tai kiinteistövälityksen kokemus katsotaan eduksesi. Työssäsi tulet toimeen myös englannin kielellä.

Talenom on vuonna 1972 perustettu ketterä ja edistyksellinen tilitoimisto. Liiketoiminta-ajatuksena on yrittäjien arjen helpottaminen markkinoiden helppokäyttöisimmillä sähköisillä työkaluilla sekä pitkälle automatisoiduilla palveluilla. Kattavien tilitoimistopalveluiden lisäksi he tukevat asiakkaiden liiketoimintaa monipuolisilla asiantuntijapalveluilla sekä rahoitus- ja pankkipalveluilla. Visiona on tarjota ylivoimaiset tilitoimisto- ja pankkipalvelut pk-yrityksille. Talenomin kasvuhistoria on ollut vahva- liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu oli noin 15,5 % vuosina 2005 – 2020. Yhtiön palveluksessa on yli 1000 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 63 toimipisteessä. Talenomin osake on listattu Helsingin pörssin päälistalla. www.talenom.fi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työtäsi tukevan asiantuntijatiimin ja vauhdikkaan kasvuyhtiön työympäristön. Yhtiö tunnetaan ainutlaatuisen palveluvalikoiman lisäksi aktiivisesta otteesta. Talenom on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa vuosina 2018, 2019 ja 2020. Joustava etätyö mahdollistaa työskentelyn mistä tahansa yhtiön toimipisteestä käsin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917 tai Pia Brusin numerosta 040 861 7221.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten tartu tilaisuuteen ja hae tehtävää mahdollisimman pian. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. 

Asiantuntija, Talenom Oyj

Uusimaa
Keski-Suomi
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Päijät-Häme
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus