Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiantuntija uuteen asiantuntijatiimiin

Haemme asiantuntijaa uuteen kasvavaan asiantuntijatiimiimme.

Työpäiväsi koostuu erilaisista asiantuntijatehtävistä. Huolehdit sekä Tribedon sisäisistä työtehtävistä, että erilaisista tilaustöistä, joista keskustelet myös sujuvasti OP Ryhmän kumppaneiden kanssa. 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, halukas kehittämään omaa työnkuvaasi ja tunnistat itsenäisesti vastuullasi olevien työtehtävien kehityskohteet. Etsit aktiivisesti uusia kasvunpaikkoja, teet itsenäisiä päätöksiä ja otat vastuuta myös työtehtävien kehittämisehdotuksista. Lisäksi pidät yhteyttä eri sidosryhmiin niiden toteuttamiseksi. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyödynnät analyyttisyyttäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Taustaltasi voit olla soveltuvan alan opiskelija, vastavalmistunut tai harrastuneisuuden kautta itseoppinut tekninen osaaja.

 Arvostamme aiempaa kokemusta tai kiinnostusta:

  • Osaaminen raportoinnin ja analysoinnin työkaluista (Tableau, Power BI)
  • Excel -osaaminen, mukaan lukien VBA
  • Data-analytiikka
  • Ohjelmointikielen osaaminen, kuten Python tai R
  • Relaatiotietokannat ja SQL
  • Microsoft Power Platform -ympäristö (Power Query, Power Automate, Power Apps)
  • API-rajapinnat
  • Robotiikka ja prosessiautomatiikka

Tulevat kollegasi Tuomas, Wille, Henna ja Teemu kertovat tehtävästä: ”Asiantuntijan työhön mahtuu paljon monipuolista tekemistä: työsuoritteiden seurantaa, tietokantojen ja raporttien luomista, kehittämistä ja ylläpitoa. Päivät täyttyvät erilaisten ongelmien ja haasteiden ratkaisemisesta ja loogista päättelykykyä kaivataan tämän tästä. Aina tulee vastaan haasteita, jotka vaativat pientä mietintää, mutta se on tämän työn suola. Meillä on myös omaan arkeen istuvat joustavan työn tekemisen mallit, sekä erinomainen ilmapiiri.”

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tärkeäksi osaksi Tribedon liiketoiminnan kehittämistä. Olemme myös valmiita vahvistamaan timanttista osaamistasi edelleen, jotta kykenemme luomaan parhaat mahdolliset ratkaisut liiketoimintojen hyödyksi. Työsuhde-eduista mainittakoon kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä muu hyvinvoinnin tukeminen. Tribedon toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Tällä hetkellä tiimiläiset sijoittuvat Kuopioon ja Helsinkiin. Teemme töitä joustavasti mahdollistaen etätyön.

Työsuhde on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 31.8.2023, mutta haluamme sitouttaa uuden kollegamme tiimiin ja mahdollisesta jatkosta keskustelemme hyvissä ajoin ennen määräaikaisuuden päättymistä. Työt alkavat 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hakuaika päättyy 10.07.2022. Lisätietoja voit tiedustella [email protected]

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin

 

Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti