Skip to main content

Asiantuntijaksi ATEX-tuotealueelle

Me olemme SGS - maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadustamme ja luotettavuudestamme. 89 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman. SGS Fimko Oy on osa kansainvälistä SGS-konsernia. Toimimme tuotesertifiointielimenä tarjoten palveluitamme maailmanlaajuisen verkostomme kautta. SGS Fimko Oy toimii ATEX-direktiivin mukaisena ilmoitettuna laitoksena (0598).

Toimintamme laajentuessa kansainvälisesti tarvitsemme vahvistusta Helsingin tuotesertifiointitiimiimme. Etsimmekin nyt motivoitunutta huipputyyppiä kasvamaan

ASIANTUNTIJAKSI ATEX-TUOTEALUEELLE

Haussamme on väh. AMK-tasoisen teknisen koulutustaustan (esim. sähkö- tai konetekniikka) omaavaa henkilö, jolla on kiinnostusta erikoistua toimimaan puolueettoman kolmannen osapuolen roolissa tuoteturvallisuuden parissa. Arvostamme, jos sinulla on jo kokemusta räjähdysvaarallisten tilojen vaatimustenmukaisuuteen tai EU:n tuotelainsäädäntöön liittyen, mutta voit myös olla motivoitunut ja utelias noviisi. Tehtävänkuvaa voidaan mukauttaa henkilön osaamisen, kiinnostuksen ja taustan mukaan.

Tulevaisuudessa keskeisenä tehtävänäsi on toimia asiantuntijana ilmoitetun laitoksen tehtävissä. Tulet seuraamaan alan lainsäädäntöä sekä standardointia ja osallistumaan kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ilmoitettujen laitosten yhteistyöhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen SGS-verkoston sekä asiakkaidemme kanssa, mahdollisesti myös kouluttajan roolissa.

Luonteeltasi sinun tulee olla pitkäjänteinen, tavoitehakuinen sekä halukas kehittymään ja ottamaan vastuuta. Lainsäädäntöön tai standardeihin syventyminen ei kuulosta sinusta puuduttavalta. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden SGS:n toimipisteiden asiantuntijoiden kanssa, joten hyvä englanti sekä vuorovaikutustaidot ja kiinnostus toimia kansainvälisessä ympäristössä on tärkeää. Tehtävässä pääset myös matkustamaan mm. perehdytyksen merkeissä.

Tarjoamme sinulla mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi asiantuntijaksi tuoteturvallisuuden näköalapaikalta. Panostamme perehtymiseesi sekä kehittymiseesi vahvasti ja pääset itsekin kehittämään toimintaamme ja omaa tehtävänkuvaasi. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön, viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä sekä joustavat työajat. Hyvinvointi ja yhteisöllisyys ovat meille tärkeitä arvoja.

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävään tämän linkin kautta viimeistään 7.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos sinulla on tehtävästä kysyttävää, voit olla yhteydessä Certification Director Markus Ahvenukseen p. +358 9 6963224 torstaina 14.10. klo 15-17 tai maanantaina 25.10. klo 14-16 välisenä aikana. Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi ja tietoa SGS:stä työnantajana yritysesittelysivuiltamme.

Asiantuntijaksi ATEX-tuotealueelle

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 21.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus