Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Asiantuntijalääkäri (Turku, FI)

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Kelaan asiantuntijalääkäreitä.

Asiantuntijalääkärikeskuksissa asiantuntijalääkärit toimivat lääketieteellisinä asiantuntijoina terveysperusteisissa etuusasioissa.

Työssäsi arvioit Kelan toimeenpanemia etuuksia työkyvyn, lääkekorvausoikeuksien, kuntoutuksen ja vammaisetuuksien vakuutuslääketieteellisen näkökulman kannalta pyrkien oikeudenmukaisuuden ja yhdenmukaisuuden edistämiseen.

Sinulla on erikoislääkärin tutkinto. Erikoisala voi olla mikä tahansa soveltuva.

Hyvä kliininen työkokemus ja laaja-alainen terveydenhuollon tuntemus katsotaan eduksi. Olet joustava, toimit tuloksellisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Viikkotyöaika on 20 tuntia viikossa tai muu erikseen sovittava viikkotuntimäärä.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työyhteisön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. 

Asiantuntijalääkärikeskusten päätoimipaikat ovat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Kela toimii monipaikkaisesti ja etätyö on mahdollista.

Kela voi teettää tehtäviin valituista henkilöistä turvallisuusselvityksen.

Lisätietoja antavat asiantuntijalääkärikeskusten ylilääkärit: Helsinki: Marjo Parkkila-Harju p. 050 4083074, Turku: Hanna Elonheimo p. 050 354 7336, Tampere, Kuopio ja Oulu: Jyrki Riihijärvi p. 050 559 2399

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 28.5.2021 mennessä. Liitä mukaan hakukirjeesi sekä ansioluettelo. Onnistuneesta hausta lähetämme sinulle sähköpostia.

Asiantuntijalääkäri (Turku, FI)

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus