Skip to main content

Asiakaspalvelun osaajia useille paikkakunnille!

Nesenta Oy on noin 15O henkilön ulkoistetun asiakaspalvelun edelläkävijä, joka toimii yhteistyössä tunnettujen suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa, vastaten heidän asiakaspalvelustaan puhelin-, sähköposti-, chat- ja some- kanavissa. Toimipaikkamme ovat Kirkkonummella, Oulussa, Kuhmossa ja Lieksassa. Uusia vahvistuksia kaipaavat asiakaspalveluunsa niin energia-ala, muodin verkkokauppa, media-ala kuin myyntikin. Lisätietoa www.nesenta.fi 

Meillä Nesentalla on paikka auki juuri Sinulle, joka haluat tehdä asiakaspalvelua täydellä sydämellä, ihmiseltä ihmiselle. Olet rohkea ihmisten kohtaamisessa, hymysi kuuluu puhelimessa ja välittyy viesteistäsi. Laatu on asiakaspalvelusi perusta ja haluat tarjota asiakkaalle sopivimman ratkaisun.     

Asiakaspalvelutyöhön pääset toden teolla käsiksi kattavan perehdytysjakson jälkeen, joten aikaisempi työkokemus asiakasneuvojan työtehtävästä ei ole välttämätön. Tausta myynnillisistä työtehtävistä ja kielitaito ovat pelkkää plussaa!   

Työtehtäviä on osa-aikaisesta kokoaikaiseen ja määräaikaisesta vakituiseen työsuhteeseen. Työajat vaihtelevat asiakkuuksista riippuen maanantaista sunnuntaihin klo 7.00- 21.00. Osa työtehtävistä voidaan tehdä etätyönä. Selkeät ja kilpailukykyiset palkkaehdot, peruspalkka määräytyy ICT-alan toimihenkilöiden TES:n mukaan. Lisäksi kannustava bonusohjelma eri luokissa (teho, laatu, myynti). Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana. Jätäthän CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta.   

Jos sinulla on kysymyksiä tehtäviin liittyen, laita viestiä rekrytointi@nesenta.fi

Asiakaspalvelun osaajia useille paikkakunnille!

Uusimaa
Oulu
81700 Lieksa
88900 Kuhmo
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus