Skip to main content

Assembler

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme.

Uskomme, että yrityksen menestys riippuu monimuotoisuudesta ja että se on kasvumme perusta. Meille ihmisten erilaiset taustat ja taidot ovat rikkaus, ja haluamme luoda yhteisöä, jossa KAIKKI voivat olla sellaisia kuin ovat. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Kiinnostavatko asennus- ja kokoonpanotyöt osana valmistusta? Voisiko seuraava askel urallasi olla työ nosturivalmistuksen parissa? Tutustu nyt haussa oleviin asentajan tehtäviimme!

Rekrytoimme nyt Hyvinkään vaunutehtaallemme mekaanisen asentajan toimimaan nostureiden nostovaunujen asennustehtävissä. Tässä roolissa toimit osana nostovaunuvalmistuslinjaa, jossa tehtäviisi kuuluu monipuolisesti erityyppisiä asennus- ja kokoonpanotehtäviä. Tehtävien sisältö vaihtelee projektista toiseen asiakkaidemme kulloistenkin nostolaitetarpeiden mukaan ja asennusprojektien pituus voi olla muutamasta päivästä viikkoon tuotteesta riippuen. Nyt haussa oleva tehtävä on noin kuuden kuukauden (6kk) määräaikaisuus, ja työt alkavat sopimuksen mukaan aikaisintaan lokakuun aikana.
 
Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä: 

  • asennustehtävät osana vaunuvalmistuslinjaa 
  • laadukkaan asennuksen ja tuotteen turvallisen toimivuuden varmistus 
  • sujuvan vaunuvalmistuksen varmistaminen omalla työlläsi 

Miksi meille? 
Tässä työssä pääset käyttämään aiempaa osaamistasi mekaanisesta asennuksesta ja haastamaan taitojasi erilaisten tuotteiden ja projektien kanssa. Meillä tutustut nosturivalmistukseen ja tapaamme varmistaa turvalliset työskentelytavat sekä laadukkaat ja turvalliset tuotteet. Konecranesilla työskentelet yhdessä maailman parhaiden nosturivalmistusammattilaisten kanssa.
 
Mitä odotamme sinulta: 
Onnistuaksesi tässä työssä, sinulla tulee olla soveltuva ammatillinen tutkinto (esim. kone- ja tuotantotekniikka/mekaniikka, auton asentajan ammattitutkinto) tai vastaava kokemus. Voit myös olla juuri valmistumassa ja valmiina oppimaan lisää. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä teollisuuden parissa sekä mig/mag hitsaustaito katsotaan eduksi. 

Tämä tehtävä sopii sinulle, mikäli olet työskentelytyyliltäsi oma-aloitteinen ja otat vastuun omista tehtävistäsi. Työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä ja olet valmis tarvittaessa tukemaan työkaveria tai toista tiimiä. 

Kiinnostuitko?  
Mikäli tehtävämme kuulostaa sinulle sopivalta, jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.12.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana, ja kuulet meistä viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli sinulle jäi kysyttävää, tiedusteluihisi vastaa arkisin työnjohtaja Sami Lindgren (p. 0405154378)

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 900 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta. Konecranes on sitoutunut varmistamaan, että yrityksen kaikkia työntekijöitä ja työhakijoita kohdellaan oikeudenmukaisesti syrjimättömässä ympäristössä.

Assembler

Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 30.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja