Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Assembler, Boiler Diagnostic Systems

Oletko etsimämme tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä automaatiotekniikan parissa?

Etsimme vahvistusta osaavaan ja tiiviiseen porukkaamme prosessiteollisuuteen toimitettavien mittausjärjestelmien kokoonpanoon ja lopputestaukseen Tampereen toimituskeskukseemme. Tärkeänä osana automaatioprojektien toimitusketjua olet vastuussa mittausjärjestelmien lopputestauksen lisäksi myös osittain mittausjärjestelmien kalibroinnista ja toiminta kuntoon saattamisesta. Tyypillinen päiväsi sisältää mm. laitteiden kokoonpanoa, kokoonpanosta valmistuneiden laitteiden saattamista testikuntoon, järjestelmän testausta, mahdollisten vikojen paikannusta, kommunikointia monikulttuurisen projektitiimin kanssa ja systeemin pakkauskuntoon saattamista.  

Odotuksemme sinulle

Soveltuvan alan koulutus, kuten ammattiopistotutkinto (esim. automaatio, IT, sähkö) tai ammattikorkeakoulututkinto (esim. automaatio, konetekniikka) antaa hyvät lähtökohdat tässä tehtävässä menestymiselle. Toimimme monikulttuurisessa ympäristössä, joten toivomme niin englannin- kuin suomenkielenkin taittuvan sinulta sujuvasti. Tiivis yhteistyö tiimimme ja sidosryhmien kanssa edellyttää erinomaisia tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja. Työpäivät ovat vaihtelevia, joten paineensietokyvystä ja nopeasta reagointikyvystä on sinulle hyötyä. 

Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi tekniikan mekaanisesta tai sähkökokoonpanosta. Meillä on IT-järjestelmistä käytössä mm. ERP järjestelmä, Microsoft Office, M-Files ja SharePoint, joten näidenkin hallitseminen jo valmiiksi katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön, jossa sinun on mahdollisuus oppia ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Tiimissämme on hyvä henki ja tekemisen meininki - tuemme toisiamme niin työssä kuin kehittymisessä. Pääset myös tekemään töitä uusimman tekniikan parissa ja kehittämään taitojasi mekaniikan, elektroniikan ja mittausten säätötekniikassa. Osana globaalia työyhteistöämme työskentelet innovatiivisten ja innokkaiden huippuammattilaisten rinnalla.

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit kuulla tehtävästä lisää, voit olla yhteydessä Juha Vainiolaan (Manager, Spare Parts & Sensors) puhelimitse +358 504356677.

Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetäthän sen mahdollisimman pian CV:si ja palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 26.9.2021. 

Liity osaavaan tiimiimme tekemään yhdessä tuloksia uusimman automaatiotekniikan parissa!

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assembler, Boiler Diagnostic Systems

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti