Skip to main content

Assistant Office Service

Sandvikin Office Service -tiimi palvelee Tampereen toimipaikan henkilöstöä. Haemme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Assistant Office Service -nimikkeellä iloista ja asiakaspalveluhenkistä jäsentä viisihenkiseen toimistopalvelutiimiimme Tampereen Myllypuroon.

Tehtäväsi

Toimipisteesi sijaitsee päärakennuksemme aulassa, jossa otat vastaan vierailijoita ja ohjaat omaa henkilöstöämme erilaisissa kysymyksissä. Lajittelet postia sekä huolehdit erilaisista lahjoista ja muistamisista sekä laskujenkäsittelystä. Vastuullesi kuuluu myös puheluiden ohjaaminen sekä yrityksen puhelinliittymien hallinnointi. 

Taustasi

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta assistentin tehtävistä. Olet itseohjautuva ja hyvä organisoimaan omaa työtäsi. Lähdet reippaasti selvittämään ulkoisten ja sisäisten asiakkaidemme puolesta asioita, ja sinulla on aitoa kiinnostusta oppia tuntemaan organisaatiotamme ja toimintatapojamme. Koska roolissasi olet monesti ensimmäinen kontakti, jonka meille tuleva henkilö tapaa, niin sinun asiakaspalveluasenteesi on meidän yrityskuvamme kannalta ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme myös sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa, muiden kielten ollessa eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtäväkentän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Saat työssäsi tiimin täyden tuen, ja mahdollisuuden kehittyä kanssamme. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Lisätietoja/yhteydenotot

Petri Saksala, Kiinteistöpäällikkö, p. 040 16 03 999. Soittoaika perjantaina 21.1. klo 12-16.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 23.1.2022 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0036933.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistant Office Service

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti