Skip to main content

Assistant, Projects

Oletko henkilö, joka on valmis työskentelemään monipuolisessa roolissa aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä ?

Etsimme projektiosaston assistenttia Valmetin automaatio-liiketoimintalinjan globaalin projektinhallinnan ja suunnittelutiimien assistenttipalveluihinTampereelle. Tulet työskentelemään monipuolisessa kansainvälisessa ympäristössä useiden eri sidosryhmien kanssa. Työssäsi tuet mm. projektipäälliköitä ja suunnittelutiimejä.

Työ sisältää taloushallintoon liittyviä tehtäviä sekä monipuolisia projektitehtäviä. Työhön kuuluu mm. viestintää, raportointia, ostolaskujen tarkastusta ja tiliöintiä sekä käyttöoikeuksien hallintaa. Tulet tekemään myös erilaisia matkajärjestelyjä ja avustamaan tarvittaessa mm. matkalaskujen tekemisessä. Työhön kuuluu myös viranomaishakemusten esim. työlupien hakemisessa avustamista sekä asiakastilaisuuksien suunnittelua ja niihin liittyviä järjestelyjä. Kaiken kaikkiaan mahdollistat käytännön tasolla osaston töiden sujuvuuden.  Vaikka työ sisältää myös rutiininomaisia tehtäviä, pääset vaikuttamaan ja kehittämään roolia omien vahvuuksiesi pohjalta.

Odotuksemme:

Koulutukseltasi voit olla esim. tradenomi. Työtehtävät edellyttävät tarkkuutta sekä aktiivista  ja tavoitteellista  työotetta. Toivomme myös kykyä suoriutua tehtävistä omatoimisesti välillä hektisessäkin moniprojektiympäristössä. Sinulla on myös hyvät tietotekniset valmiudet sekä luonnollisesti kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Joustavasta ja avoimesta asenteesta  sekä kokemuksesta vastaavantyyppisissä tehtävissä on etua. Arvostamme myös kehitysorientoitunutta asennetta sekä liiketoiminnallista ymmärrystä.

Tarjoamme:

Kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän aidosti kansainvälisessä projektiympäristössä, olemmehan globaali teknologiajohtaja. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään erilaisten sidosryhmien kanssa, unohtamatta kuitenkaan hyviä työkavereita. Tulet osaksi asiantuntijaverkostoamme joka arvostaa työpanostasi. Rooli antaa myös hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. Tässä työssä pääset laaja-alaisesti tutustumaan ihmisiin ja Valmetin tapaan tehdä asioita. Tehtävässä pääset myös kehittämään omaa tekemistäsi ja toimenkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaan. Suhtaudumme näet työhömme innostuneesti ja kehitämmekin toimintaamme jatkuvasti.

Lisätietoja:

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021 mennessä sähköisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Ilpo Hietala , Director, Global Project Management (ma 25.10 klo 9:30-11:00) puh. +358401287688, ilpo.hietala@valmet.com.

                            Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Assistant, Projects

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus