Skip to main content

Assistentti

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibrelle

ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Assistenttina toimit monipuolisissa tehtävissä johdon ja henkilöstön päivittäisen toiminnan tukena varmistaen osaltasi sujuvan arjen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tehtäviisi kuuluu johdon ajankäytön ja kalenterivarausten hallinnointi, matka- ja kokousjärjestelyt sekä erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi valmistelet esityksiä ja materiaaleja sekä käsittelet matka- ja ostolaskuja. Osa työtäsi on avustaa markkinointimateriaalien tekemisessä sekä asiakastapahtumien järjestämisessä.

Vastaat myyntijohtajan ja tarvittaessa muiden henkilöiden assistenttitehtävistä sekä avustat markkinointitiimiä. Tuet ja tuuraat tarvittaessa toimipisteen toista assistenttia. Työskentelet pääsääntöisesti sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja kommunikoit paljon päivittäin puhelimitse, sähköpostilla ja virtuaalikokoustyökaluja hyödyntäen.

Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren myynti- ja asiakkuusjohtajalle.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipisteesi on Espoo.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Hoidat työsi täsmällisesti, oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Positiivisen ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät hektisistä ja haastavistakin tilanteista. Otat asiat hoitaaksesi aktiivisella otteella ja viet aloitetut asiat loppuun saakka. Organisointi on lähellä sydäntäsi ja saat asiat tapahtumaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

​​​​​​​Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Metsä Fibren myynti- ja asiakkuusjohtaja Ari Harmaalalle (p. 040 5752704), jonka tavoitat parhaiten 12.7 saakka.

Ke 4.8. klo 9-16  lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Minna Justen (p. 050 5989 851).

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 6.8.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Assistentti

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus