Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Assistentti kunnossapitoyksikkö

Loviisan voimalaitos on Suomen ensimmäinen ydinvoimalaitos ja se on tuottanut sähköä turvallisesti jo yli 40 vuoden ajan. Loviisan voimalaitoksen sähköntuotanto kattaa noin 10% koko Suomen sähköntuotannosta. Henkilöstö Loviisan voimalaitoksella on sitoutunutta, työntekijöiden vaihtuvuus on vähäistä ja turvallisuuskulttuuri näkyy vahvasti arkipäivän työskentelyssä. Tavoitteemme on myös jatkossa turvallinen ja luotettava sähköntuotanto, yhdessä osaavan henkilöstön kanssa.

Tehtävästä

Kunnossapitotekniikka yksikkö koostuu neljästä kunnossapitoryhmästä (alue, mekaaninen, sähkö ja automaatio) sekä kolmesta teknisestä ryhmästä (suunnittelu, laadunvarmistus ja käyttöiän hallinta). Assistenttina tuet kaikkia ryhmiä yhteistyössä esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. 

Tehtävät sisältävät monipuolisesti asiakirjahallintoa, tilaisuuksien järjestämistä ja erilaisten materiaalien tuottamista muun muassa sisäiseen viestintään.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja hyvin monipuolisen tehtävän ihmiset huomioivassa työympäristössä. Loviisan voimalaitos panostaa työhyvinvointiin ja työssäjaksamiseen tarjoamalla erilaisia hyvinvointipalveluja henkilöstölleen. Uskomme avoimeen johtamiseen ja siihen, että turvallisen ja innostavan työympäristön luomassa ja mielenkiintoisessa työympäristössä autamme työntekijöitämme tekemään parhaansa. Arvomme – uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunnioitus – luovat perustan yrityskulttuurillemme.

 

Mitä odotamme sinulta

Valittavalta hakijalta odotamme soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi kaupalliselta alalta sekä vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävässä onnistuminen vaatii hyviä toimistojärjestelmien käyttötaitoja (mm. Excel, Word, Outlook, Powerpoint) sekä järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Loviisan voimalaitoksella assistentti tarvitsee huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, kuitenkin huomioiden hyvin tiukasti ohjeistetun ja valvotun alan erityispiirteet. Assistenttina toimit aktiivisena tiimin jäsenenä pitäen hallinnassasi monta työtä ja kokonaisuutta yhtä aikaa. Työssäsi tarvitset hyvää suullista ja kirjallista taitoa suomen ja englannin kielessä, ruotsin ja venäjän kielitaidot katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 3.12.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Raanti, p. +358 400763693 tai tanja.p.raanti@fortum.com.

Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

 

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi 

 

Assistentti kunnossapitoyksikkö

Loviisa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus