Skip to main content

Assistentti, Plant Engineering

Työpaikan kuvaus

Haemme Vantaalle Plant Engineering -yksikköön asiakaspalveluhenkistä assistenttia avustamaan ja tukemaan yksikköämme monipuolisissa tehtävissä ja toimeksiannoissa. Tehtäväkenttäsi tarkentuu osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta se sisältää muun muassa:

  • kokousten ja tilaisuuksien järjestelyjä
  • johdon avustamista erilaisissa tehtävissä ja toimeksiannoissa
  • matkavarauksien tekemistä
  • koulutusten organisointiin liittyviä tehtäviä
  • perehdyttämiseen liittyviä tehtäviä
  • laskujen tiliöintiä
  • myynnin tukitehtäviä
  • yksiköiden assistenttitehtäviä sekä muita vaihtelevia tehtäviä

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • toisen asteen tai AMK-tutkinto
  • can do -asennetta
  • aktiivinen ja oma-aloitteinen työote sekä hyvät yhteistyötaidot
  • hyvät organisointitaidot, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja vastuuntuntoa
  • hyvät IT-taidot ja Office-järjestelmien tuntemusta
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • paineensietokykyä

Arvostamme lisäksi vuorovaikutustaitoja, sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä valmiutta matkustaa kotimaassa ja ulkomailla.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYlla arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta.

Tarjoamme

Kiinnostavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi pakettiin kuuluvat ammattitaitoiset työtoverit sekä mahdollisuus muokata työnkuvaasi oman aktiivisuutesi ja osaamisesi mukaan. Plant Engineer -yksikössä teemme työtä tiivissä yhteistyössä projekteissa työskentelevien kollegoidemme kanssa ja pääsemme näkemään työmme tulokset konkreettisesti. Työmme on vaativaa, mutta vastapainona on vapaus kehittyä ja kehittää sekä yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Työpisteesi sijaitsee ensisijaisesti Vantaan pääkonttorillamme. Tiimissä työskentelemme joustavasti niin etänä kuin toimistolla.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa.

Olemme 17 000 omistautunutta rakennetun ympäristön, teollisuus- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijaa, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future

Lisätietoja

Työsuhde-edut AFRYllä

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläistä suojaa tapaturmavakuutus. Mikäli AFRYläisen lapsi sairastuu, on työntekijällä oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. 

AFRYläiset ovat olleet aktiivisia vapaa-ajan kerhojen järjestäjiä, ja aktiviteettimme vaihtelevat paikkakunnittain crossfitistä golfiin ja käsitöistä lautapeleihin. Tuemme vapaa-ajan kerhoja mittavasti ja kannustamme myös työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä. Kaikilla AFRYn toimistoilla tarjotaan työmatkaliikkujille aamupalapuuro.

Vastuullisuus AFRYllä

Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme : https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa Vice President, Plant Engineering Rikumatti Paldanius +358 50 5131 396.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 4.9.2022 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistentti, Plant Engineering

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti