Skip to main content

Astiahuoltaja

Oletko reipas, joustava ja halukas kartuttamaan lisää kokemusta keittiöalalta? Haemme asiakkaillemme Seinäjoelle ASTIAHUOLTAJIA ja SALIAPULAISIA keikkatyöhön.

Hakemamme henkilö on ripeä, joustava ja omaa ennen kaikkea hyvän asenteen. Edellytämme työssä hygieniapassia, ravintola-alan opinnoista ja aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä. Mikäli ravintola-ala on ihan vieras, se ei ole este. Tärkeintä on innokas ja motivoitunut asenne oppia uusia taitoja! Positiivisella mielellä pääsee hyvin pitkälle. Tarvittaessa voimme myös auttaa hygieniapassin hankinnassa.

Töitä on tarjolla erilaisissa kohteissa; suurtalouskeittiöistä liikennemyymälöihin ja A la carte- ravintoloihin. Työvuorot ovat 4-8 tunnin pituisia ja sijoittuvat vaihtelevasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti kaikille viikonpäiville. Työajat sijoittuvat sekä aamuun, iltaan että yöhön. Keikkatyössä työvuoroja on tarjolla asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja voit itse päättää, mitä vuoroja haluat ottaa vastaan. Tässä työssä sinulla onkin mahdollisuus työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan – sopii siis loistavasti vaikkapa opiskelijalle tai toisen työn ohelle!

Ole nopea ja lähetä hakemuksesi meille!

Hae paikkaa viimeistään 23.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: seinajoki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Astiahuoltaja

Barona HoReCa
Seinäjoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus