Skip to main content

Astiahuoltaja / Dishwasher to Espoo, Otaniemi

Astiahuoltaja

Meiltä löytyy jokaiselle sopiva tehtävä, olisiko tämä sinun?

Kansainvälisellä kampuksella ravintolamme A Bloc Espoon Otaniemessä palvelee aina maanantaista lauantaihin aamusta iltaan. Asiakaskunta koostuu pääasiassa yliopiston opiskelijoista, joille tarjoilemme lounaan lisäksi Wicked Rabbit kasvisvaihtoehdon sekä pizzat ja grilliannokset Chef`s Cornerista. Lounasruokailijoita käy päivittäin noin 1500-2000.

Astiahuoltajana vastaat työssäsi ravintolamme yhdestä tärkeimmästä tehtävästä, ravintolamme astiahuollosta. Pääset osaksi mukavaa ja reipasta 16 hengen tiimiä, jonka kanssa yhdessä takaat asiakkaidemme onnistuneen palvelukokemuksen.

Työtehtävä on vakituinen ja osa-aikainen 30h/vko. Työaika on pääsääntöisesti klo 10.00-19.00 välillä.

At dishwashers job, you will get to be one of the most important person in our service chain. You will get to be part of the group of 16 people, who will guarantee that our costumers will get the most best client expirience in Espoo .

We will offer you part time job with 30 hours  / week. Your working time will be between 10.00 - 19.00

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla tulisi olla hieman jo kokemusta vastaavasta tehtävästä. Oman työn organisointikyky, reipas työote ja kiireen sietokyky on tärkeää tehtävässäsi. Osallistut asiakaspalveluun päivittäin ja se on sinulle mieluisaa. Työssäsi tarvitset sekä suomen että englannin kieltä.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Anne-Mari Kirjavainen, puh. 050-4771144

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidät yhteen.

Astiahuoltaja / Dishwasher to Espoo, Otaniemi

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 08.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus