Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Astiahuoltaja Hämeenlinnaan

Astiahuoltaja Hämeenlinnaan

Haemme asiakkaallemme reippaita ja innokkaita astiahuoltajia keikkaluontoiseen työhön Hämeenlinnan kantakaupungin alueelle. Työtä tehdään pääsääntöisesti niin aamu-, kuin iltavuoroissa maanantaista perjantaihin.

Pääasiallisina työtehtävinäsi huolehdit suurkeittiöllä astiahuollosta. Osaat toimia kiireen keskellä, ja sinulla pysyy monta asiaa hyppysissä samaan aikaan.

Katsomme eduksesi jos sinulta löytyy jo kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta asenne ja oppimishalu ratkaisevat. Sinulla on hygieniapassi. Olet nopea oppimaan, ja sinulta löytyy hyvä paineensietokyky.

Työtehtävä on keikkaluontoista työtä, ja työtunnit vaihtelevat kolmen viikon jaksoissa asiakkaan tarpeen mukaan.

Hae paikkaa pian, sillä käsittelemme hakijoita hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ja työt alkaisivat mahdollisimman pian.
Lisätietoja tehtävästä antaa
Niina Partanen
niina.partanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Astiahuoltaja Hämeenlinnaan

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus