Skip to main content

Astiahuoltaja Päijät-Hämeen Ateriapalveluille

PÄIJÄT-HÄMEEN ATERIAPALVET OY

Ruokaa Sydämellä Sinulle - Tarjoamme taloudellisesti ja ekologisesti tuotettuja ateriapalveluja asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseksi. Arvoinamme ovat asiakaslähtöisyys, osaaminen, laadukkuus, turvallisuus ja ympäristön muutoksen huomioon ottaminen.

---------- 

TOIMENKUVA

Etsimme asiakkaallemme Päijät-Hämeen Ateriapalveluille hyväntuulisia astiahuoltajia keikkatyöhön ympäri Lahtea. Astiahuoltajan töihin kuuluu astioiden tiskaaminen erilaisilla teollisilla tiskikoneilla. Lisäksi pääset mahdollisesti täyttämään tarjoilulinjastoa. Työvuoroja on tarjolla 4h vuoroista 8h työvuoroihin. Tarjolla on sekä arki-, että viikonloppuvuoroja.

---------- 

ODOTAMME SINULTA

Etsimme tehtäviin reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä persoonia, joille laadukkaan ruoan valmistus on sydämen asia, eikä hymy hyydy kiireessäkään. Hygieniapassi katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. 

---------- 

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan, milloin työskentelet ja kuinka paljon tunteja teet.

Palkka maksetaan AVAINTA työehtosopimuksen mukaan.

---------- 

MUUTA

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi.Liitä  hakemukseesi myös CV. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

www.eezygroup.fi

Astiahuoltaja Päijät-Hämeen Ateriapalveluille

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Leijona Catering Oy
Hamina