Skip to main content

Astiahuoltaja Vierumäki Sportsille

Uusi Vierumäki

Vierumäen ravintoloiden luonne on inspiroiva, rohkea ja tarttuva. Meillä on aito tekemisen meininki, jossa monipuolinen ja maukas ruoka näkyy ja tuntuu. Sekoitamme tyylejä, tarinoimme ylpeydellä ja luomme elämyksiä arjessa. Ruoka- ja juomatuotteemme on urheilija- ja asiakaslähtöinen, vastuullinen ja ympäristöä kunnioittava. Vierumäen ravintoloissa kohtaavat pohjoisen vuodenaikojen vaihtelut ja makujen harmonia edistäen nautiskelijoiden ja urheilijoiden hyvinvointia ja terveyttä. Monipuolinen ja maukas ruoka, valloittavat juomat, yhdessäolo ja hauskanpito ovat osa vierumäkeläisyyttä.

Vierumäen ravintoloissa työtä tehdään arvojamme kunnioittaen; hymyillen, perinnettä unohtamatta, luonnon inspiroimana ja ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme viihtymisen vuoksi.

Tiimit kaipaavat lisävahvistuksia kesäsesonkiin 2022 ja toivomme rempseään remmiin mukaan toimeen tarttuvia ammattilaisia ja luontevia asiakaspalvelijoita, jotka ovat kanssamme #matkallahuipulle.

Astiahuoltajia

Etsimme Vierumäen ravintoloihin astiahuoltajia kesän sesonkiin, mutta töitä on tarjolla myös ennen kesää. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa aina maanantaista perjantaihin.

Etsimämme henkilö on tehokas, huolellinen työssään ja omaa hyvän paineensietokyvyn. Työ on ajoittain raskasta, joten toivottavasti fyysinen työ sujuu ongelmitta.

Tarjoamme sinulle mukavat kollegat ja mielekkään työpaikan Vierumäen vilkkaassa kesässä. Tarvittaessa Vierumäeltä järjestyy sinulle myös majoitus pientä korvausta vastaan. Töiden ohella sinulla olisi siis myös mahdollista päästä nauttimaan Vierumäen kattavasta toimintaympäristöstä, sekä loistavista henkilökuntaeduista.

 

MUUTA

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti.

 

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Astiahuoltaja Vierumäki Sportsille

Eezy Oyj
Kymenlaakso
Iitti
Kouvola
Päijät-Häme
18150 Heinola
Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja