Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asumisohjaajaa, Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan asiakasohjaus

Rajatorpantie 8 A, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2022 (tai sopimuksen mukaan)


Haemme Länsi-Vantaan ikääntyneiden Asiakasohjausyksikköön asumisohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla hyvine kulkuyhteyksien välittömässä  läheisyydessä. Työtehtävässä voi hyödyntää joustavasti Tikkurilan toimistoamme sekä etätyömahdollisuuksia.

Gerontologisen asuttamisen tiimi työskentelee asunnottomien ja asunnottomuusuhan alla olevien ikäihmisten parissa koko Vantaan alueella. Tiimi tekee ensiarvioita asiakkaiden asumisen tilanteesta sekä ohjaa ja neuvoo asiakkaista tarvittavien palveluiden piiriin. Tiimissä työskentelee kaksi asumisohjaajaa ja kaksi erityissosiaaliohjaajaa. Asumisohjaajien tehtäviin kuuluu konsultointi ja verkostoyhteistyö asumisen asioissa sekä asiakastyöskentelyä asiakkaan tarpeiden pohjalta laadittujen suunnitelmien mukaisesti. Lisäksi tehtäviin kuuluu palveluntarpeen arviointia ja asumisen suunnitelmien laatimista Apottiin. Asumisohjaajien tuki on aina määräaikaista ja suunnitelmallista. Tehtävässä painottuu päihde- ja mielenterveystaustaiset asiakkaat, joten näiden asiakasryhmien kanssa aiemmasta työskentelystä on hyötyä asumisohjaajan tehtävässä. Asumisojaajana pääset hyödyntämään koulutustasi ja työkokemustasi laaja-alaisesti ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta sekä kehittää uusi toimintatapoja.

Työyhteisössämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien sen salliessa. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Työ vaatii hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palveluiden asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta.  Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oma  työn ja työyhteisön kehittämistä.

Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniorineuvonnasta ja palvelunohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palveluiden koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistosihteereitä. Erityissosiaaliohjaaja toimii moniammatillisessa tiimissä asiakastyön vastuuhenkilönä erityisosaamisensa pohjalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: Apotti-käyttökokemuksen, työkokemuksen päihde-ja mielenterveystyöstä ja a sekä kyvyn hallita laajoja asiakokonaisuuksia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2494,54 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko liukuva työaika ,klo 7-18 välillä


Yhteystiedot:

toimintayksikön esihenkilö
Savolainen Pauliina
043-8256376
[email protected]
Tavoitettavissa klo 9-15 arkisin


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asumisohjaajaa, Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Vantaa
Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 15.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti