Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Asuntomyyjä

Haemme asuntomyyjää Kuopioon

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme upeita asuntokohteita eri puolilla Suomea. Kuopiossa esimerkiksi Puijonkuppeeta, josta tulee korkeatasoinen ja vehreä uusi asuinalue, jossa palvelut ja luonto ovat lähellä.

Mitä pääset tekemään?

Asuntomyyjänä työskentelet osana Skanska Kotien tehokasta ja ammattitaitoista myyntitiimiä. Pääset myymään upeita Skanska Koteja Kuopion alueen parhailla paikoilla. Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja erinomainen asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asioita, ja saatkin kaupat tehtyä juuri sen ansiosta. Olet intohimoinen myynnin ammattilainen, etkä jää laakereillesi lepäämään ennen kuin kaikille kaupan oleville kodeille on löydetty omistaja.
Hoidat asiakassuhteita niin, että mahdolliset asiakkaat tietävät etsivänsä uutta kotiaan parhaan ja luotettavimman asiantuntijan avulla. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme löytävät heidän toiveensa ja tarpeensa täyttävän kodin. Lisäksi olet mukana projektien suunnittelussa ja osallistut myynnin kehitysprojekteihin. Olet osa Skanska Kotien myyntitiimiä ja läheisenä työparina sinulle toimii Jyväskylän asuntomyyjämme.

Mitä toivomme sinulta?

  • näyttöä menestyksellisestä asuntomyynnistä ja uudisasuntokaupan tuntemusta
  • LKV-pätevyyttä
  • asiakaslähtöisyyttä ja tuloshakuisuutta
  • aktiivista ja joustavaa myyntiotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, eduksesi katsotaan englannin ja ruotsin kielen taito
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti.
Haluatko tehdä tulosta osana myyntihenkistä tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Myyntipäällikkö Ari Salakka kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja Skanska Kodeista. Tavoitat Arin puhelimitse p.040 173 8180 8.4. klo 16-17, 13.4. klo 16-17 ja 20.4. klo 16-17. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asuntomyyjä

Kuopio
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 03.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus