Skip to main content

Ateriapalvelutyöntekijä ja Ateriapalveluvastaava Ouluun, Raksilan lukion ruokapalvelut

Rakastamme työtämme – luomme aitoja kohtaamisia ruuan äärellä, joka päivä.

Ateriapalvelutyöntekijä

liity mukavaan joukkoomme ja tule töihin palvelutiimiimme Ouluun. Tuotamme asiakkaillemme ruoka- ja puhtaanapitopalveluita useassa eri kohteessa.

Etsimme nyt elokuun startteihin Raksilan lukion tiimiimme ateriapalvelutyöntekijöitä.

Työssäsi toimit ruokapalveluiden työtehtävissä, kuten ruuan esillelaitossa, ruuan valmistuksessa (esim. salaattien valmistaminen) ja astiahuollossa.

Tarjolla on myös vastuullisempi ateriapalveluvastaavan tehtävä, jossa pääset tekemään hallinnollisia työtehtäviä, kuten tavarantilauksia useampaan eri toimintapisteeseemme.

Etsimme sekä koko- että osa-aikaista henkilökuntaa vakituiseen työsuhteeseen.  Työvuorot vaihtelevat tehtävän mukaan, työt alkavat sopimuksen mukaan heinä-elokuussa.

Miksi Compassilaiseksi?

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa suunnitteleville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiin?

Sinulla tulisi olla jonkin verran jo työkokemusta tai koulutusta alalta, mutta ennen kaikkea hyvä asenne uuden oppimiseen ja tiimityöhön.

Ateriapalveluvastaavan tehtävään etsimme henkilöä, jolla on jo hieman taustaa vastuullisemmasta työtehtävästä.

Asiakkaidemme kanssa toimiminen on sinulle luontaista ja mieluisaa toimintaa ja sinulla on joustava ja sitoutunut asenne työntekoon. Etsimme tiimiimme luotettavaa työkaveria.

Voisimmeko olla seuraava askel urapolullasi? Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo maistuvia elämyksiä

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 22.6.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Maarit Oinonen puh. 044-7119580.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13000 henkilöä 1700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Suomessa meillä on 4000 työntekijää noin 500 ravintolassa. Compass Group toimii maailmanlaajuisesti useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika. Meillä on kolme vastuullisuuspainopistettä: Terveys ja hyvinvointi, Muutokset ympäristön hyväksi ja Maapallon parhaaksi, joita kaikkia yhdistää turvallisuuskulttuuri.

Ruoka on intohimomme – se tuo meidän yhteen.

Ateriapalvelutyöntekijä ja Ateriapalveluvastaava Ouluun, Raksilan lukion ruokapalvelut

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus