Skip to main content

Ateriapalvelutyöntekijä, Kuopio

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn koulujen, päiväkotien, palvelutalojen ja suurtalouskeittiön vauhdikkaassa arjessa. Tässä työssä yksikään päivä ei ole samanlainen, sillä työpäiväsi tulevat koostumaan vaihtelevasti ruoan esivalmistelusta, pakkauksesta, tarjoilusta, astiahuollosta sekä keittiön tilojen puhtaanapidosta.

Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Säännöllisen arkityön maanantaista perjantaihin.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi erilaisissa työympäristöissä ja työtehtävissä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2022. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia oman käytettävyytesi ja toiveesi mukaan Kuopion alueella.

*** 

Mitä toivomme sinulta?

Oletko aamuvirkku, joka nauttii aikaisista aamuista ja vapaista illoista? Jos kyllä, tämä työ on kuin tehty sinulle! Olisi hyvä, että sinulta löytyy alan koulutus tai aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin perehdytetään. Työn ainoat kiinteät vaatimukset ovatkin reipas ja iloinen asenne sekä voimassa oleva salmonellatodistus ja hygieniapassi.

*** 

Me Eezyllä haluamme juuri sinut!

Jos kiinnostuksesi heräsi, jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA – napin kautta. Hakuaika päättyy 17.7.2022 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkkauksessa noudatetaan asiakasyrityksessämme käytettävää työehtosopimusta. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Heidi Nokelainen
heidi.nokelainen@eezy.fi
puh. 050 911 6443

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Ateriapalvelutyöntekijä, Kuopio

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Eezy Oyj
Kuopio
Eezy Oyj
Pohjois-Savo
Eezy Oyj
Pohjois-Savo