Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

ATEX-asiantuntija

Keskeisenä tehtävänäsi on toimia ATEX-asiantuntijana ilmoitetun laitoksen tehtävissä sekä tehdä päätöksiä asiakkaidemme tuotteiden vaatimustenmukaisuudesta. Seuraat alan lainsäädäntöä sekä standardointia ja osallistut kansallisella ja kansainvälisellä tasolla ilmoitettujen laitosten yhteistyöhön. Toimit myös kouluttajana ja pätevöittäjänä SGS-verkostossa työskenteleville henkilöillemme. Toimit tiiviissä yhteistyössä kansainvälisen SGS-verkoston sekä asiakkaidemme kanssa. Sinulla voi olla usean vuoden työkokemus ja kiinnostusta toimia asiantuntijaroolissa tai muutama vuosi työkokemusta ja vahva halu kehittyä ja ottaa vastaan uusia haasteita.

Toivomme Sinulta

• soveltuvaa teknistä tutkintoa (vähintään AMK taso)

• pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta

• aiempaa työkemusta ATEX ja/tai EU tuotelainsäädännön alalta

• hyvää alueen standardien ja lainsäädännön tuntemusta

• ennakkoluulotonta ja avarakatseista asennetta sekä vastuunottokykyä

• sujuvaa englannin kielen taitoa

Myös matkustusvalmius ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa.

Tulet toimimaan tärkeänä osana tuotesertifiointitiimiämme ja pääset näköalapaikalta osallistumaan verkostomme kansainväliseen toimintaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset toimimaan asiantuntijana ja myös kehittämään palveluitamme. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle myös mukavan työyhteisön, viihtyisät ja modernit työtilat Pitäjänmäellä sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Pääset myös omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Lisätietoja SGS:stä työnantajana löydät https://tyopaikat.oikotie.fi/yritys/sgs-fimko-oy/09785385

Lisätietoja palveluistamme löydät osoitteesta www.sgs.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa 16.8.2021 jälkeen torstaisin klo 13-14.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 040 837 4019

SGS Fimko Oy

Me olemme SGS - maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointiyritys. Meidät tunnetaan kaikkialla maailmassa laadustamme ja luotettavuudestamme. 89 000 työntekijäämme, jotka ylläpitävät 2 600 toimipaikan ja laboratorion verkostoa, tekevät yhdessä työtä luodakseen paremman, turvallisemman ja yhdistyneemmän maailman.

SGS Fimko Oy on osa kansainvälistä SGS-konsernia ja toimii tuotesertifiointielimenä tarjoten palveluita myös maailmanlaajuisen verkostomme kautta. SGS Fimko toimii ATEX-direktiivin mukaisena ilmoitettuna laitoksena (0598). Toimintamme laajentuessa kansainvälisesti tarvitsemme vahvistusta Helsingin tiimiimme ja haemme nyt asiantuntijaa, jolla on vahva osaaminen ATEX-lainsäädännöstä ja halua kehittyä huippuosaajaksi myös muilla alueilla.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.