Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aulaemäntä Hämeenlinnan Innoparkkiin

Aulaemäntä Hämeenlinnan Innoparkkiin

Haemme asiakkaallemme aurinkoista ja asiakaspalveluhenkistä aulaemäntää Hämeenlinnan Innoparkkiin osa-aikaiseen työsuhteeseen.
Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihin, ja pääasiallinen työvuoro on 8-12. Tarpeen vaatiessa voit myös tehdä pidempää päivää.

Me Boltilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kannustavan Bonusjärjestelmän sekä kivan työympäristön.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia aulapalvelun tehtäviä. Otat vastaan Innoparkkiin saapuvia asiakkaita, otat selvää erilaisista asioista nohevasti ja olet asiakaspalvelijoiden aatelia. Sinulla ei mene sormi suuhun nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Olet näppärä erilaisten tietoteknisten järjestelmien kanssa, ja käytät jouhevasti Microsoftin yleisimpiä ohjelmia.

Odotamme tehtävään valitulta hakijalta aitoa palveluhenkisyyttä ja tomeraa asennetta työtä kohtaan. Et pelkää tarttua toimeen, olet omatoiminen, eikä hymysi hyydy kiireessäkään. Olet iloinen ja ystävällinen, sekä sinulta löytyy hyvää pelisilmää erilaisten tilanteiden varalta. Tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Työ on osa-aikainen, mutta sinulla on mahdollisuus myös kokoaikaiseen pestiin. Työ on pitkäkestoinen. Alkuun työsopimus solmitaan vuokratyösuhteena, mutta sinulla on mahdollisuus vakinaistua suoraan yrityksen kirjoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Niina Partanen
niina.partanen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Aulaemäntä Hämeenlinnan Innoparkkiin

Hämeenlinna
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus