Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Autoharrastuksesta täyspäivänen työ

Hei autoharrastaja! Kiinnostaisiko työt autoalalla? Tarjolla olisi useamman kuukauden määräaikaisuus Vantaalla, mahdollisuus vakinaistumiseen.

Etsimme tekijöitä asiakkaallemme rakentamaan ja huoltamaan peräkärryjä. Tässä työssä pärjäät, vaikkei sinulla olisi alan papereita tai ajoneuvoasennuksesta kokemusta. Riittää, jos omaat kovan työmotivaation ja hyvän suomen kielen taidon. Voit olla nuori, työurasi alussa oleva työnhakija tai alanvaihtaja, joka etsii aktiivista työtä itselleen. Töitä tehdään Vantaalla 2-vuorossa klo 6-22 välillä.

Mitä tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkan, joka katsotaan työkokemukseesi sopivaksi
  • Mahdollisuuden lähteä töihin nopeallakin aikataululla

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, laita hakemusta tulemaan alla olevasta linkistä. 

HAE TÄSTÄ: http://promesta.likeit.fi/apply/12258465

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimialueemme on koko Suomi ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä sekä Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti