Skip to main content

Autokorjaamon työnjohtaja (suorarekrytointi)

Haemme asiakkaallemme autokorjaamon työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle!

Etsimme autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun erikoistuneelle asiakkaallemme korikorjaamon työnjohtajia pääkaupunkiseudulle (sijaintina esim. Airport tai Pasila).

Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, vauriotarkastukset, Cabas-laskelmien teko, varaosatilaukset ja osien hallinta, tuotantotöiden varaaminen, suunnittelu, organisointi ja hallinta, vakuutusyhtiöiden ja asiakkaiden laskutus sekä korjaamohenkilökunnan lähiesimiehenä toimiminen.

Hakemallamme henkilöllä tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. autoalan tutkinto) tai työssä hankittu useamman vuoden kokemus. Hakijalla tulisi olla myös vähintään kahden vuoden kokemus vauriokorjaamon työnjohdosta. Järjestelmäosaaminen tulee olla hyvin hallussa, etenkin seuraavista ohjelmista: Cabas, Microsoft Office työkalut ja Futuren hallitseminen on plussaa. Koska tärkeänä tehtävänäsi on toimia lähiesimiehenä korjaamotyöntekijöille, sinun tulee olla esimiehenä helposti lähestyttävä, työssä tukeva sekä kannustava. Hakemamme henkilö on motivoitunut, vastuuntuntoinen ja valmis pitelemään montaa rautaa tulessa samanaikaisesti.

Hakijalta odotamme:

- Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito plussaa
- B-ajokortti
- Mahdollisuus tehdä vuorotyötä
- Valmentava ja kannustava esimiesote
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoituneisuutta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- Itseohjautuvuutta sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Tarjoamme:

- Kannustavan palkkauksen
- Laadukas työterveyshuolto ja E-passi- virkistysetu
- Mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssä
- Osaavan ja motivoivan tiimin tuen
- Mahdollisuuden suorittaa mm. ammatti- tai erikoisammattitutkinnon joustavasti oman työn ohessa

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa ja työllistyt tehtävässä suoraan asiakkaamme listoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Autokorjaamon työnjohtaja (suorarekrytointi)

Uusimaa
Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus