Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Autollinen purkutyöntekijä

Etsimme PURKUTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme vahinkokohteeseen Karttulaan!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset purkutyöt vahinkosaneerauskohteissa. Työtehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työhön, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Töitä tehdään ihmisten kodeissa, joten ihmisläheiset asiakaspalvelutaidot ovat olennaiset. Eduksesi katsomme rakennusalan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen ja voimassaolevan työturvakortin.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Autollinen purkutyöntekijä

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus