Skip to main content

Automaalari

Hei Sinä automaalari!

Asiakkaallamme Lae Investillä Isossakyrössä olisi automaalarille töitä.

Lae Invest on Isossakyrössä sijaitseva jo 28 vuotta toiminut autojen kolarivahinkojen ja maalaamiseen ja korjaukseen erikoistunut liike. He toimivat idyllisessä Isonkyrön maalaismaisemassa, jossa heiltä löytyy niin kolarikorjaamo, kuin LAE Maalaamokin. Laelta saa huoltopalvelut, peltikorjaukset ja maalauksen samasta paikasta. Ammattitaitoa yrityksessä on jo kolmannessa polvessa ja runsaasti kokemusta merkeistä ja malleista ammattitaitoisten työntekijöiden työstämänä.

Automaalarin tehtäviin lukeutuu siis kaikki pohjatöistä ja suunnittelusta lähtien, kuin myös valmiiksi asti tehtävät maalaustyöt. Työtä tehdään arkisin 8-16.00 aikataulussa. Työtä tällä hetkellä on tarjolla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella, vuokratyösuhteena Adeccon kanssa. Palkkaus sovitaan valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen pohjalta, kuitenkin niin että pidetään auto- ja konekorjaamoalan TES mukana.

Hakijalta toivomme;

Vahvaa osaamista ja kokemusta alasta ja tehtävästä

Hyviä vuorovaikutustaitoja

Positiivista ja innostunutta työotetta

Reipasta ja oma-aloitteista asennetta

Sitoutumista pitempiaikaiseen työtehtävään

Jos sinulla on automaalarin koulutus, on se luonnollisesti eduksesi.

Jos kuvaus täsmäsi, Klikkaa tästä itsesi hakuun mukaan www.adecco.fi, mutta haethan paikkaa pian hakuaikaa, on vain 30.9.2021 asti. Hakijoita käsitellään haun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta saat Vaasan Adeccon henkilöstökonsultilta Minna Nummelinilta 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen sekä varman työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Automaalari

61500 Isokyrö
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus