Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatioasentaja

Haluatko tulla mukaan valmistamaan maailman parhaita kartonki- ja paperikoneita? Tuotannon asennus- ja testaustoimintojen tiimimme etsii joukkoonsa automaatioasentajaa.

Rautpohjan kokoonpanossa työskentelee vakituisesti noin 40 osaavaa ammattilaista, jotka yhdessä vastaavat asennus- ja testaustoiminnoissa kartonki- ja paperikoneiden viira- ja puristinosien, kalanterien, rullainten ja leikkureiden esikokoonpanosta, varustelusta ja testauksesta. Kokoonpantavat rakenteet testataan sekä mekaanisesti että ohjelmallisesti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaan tarpeiden ja yrityksemme linjausten mukaisesti, tiimityöskentelyä voimavaranamme hyödyntäen.

Työnkuva koostuu asennus- ja  kytkentätöistä sekä järjestelmien tarkastuksista ja I/O:den testauksesta. Pääset työskentelemään ammattitaitoisten työkavereiden kanssa eikä yksintyöskentelykään ole sinulle vierasta.

Odotuksemme sinulle

Soveltuva teknisen alan koulutus, esim. automaatio-, sähkö- tai kunnossapitoasentaja, antaa lähtökohdat tässä tehtävässä menestymiselle. Arvostamme aiempaa kokemusta esimerkiksi automaatioasennuksista ja mekaanisesta tai sähkökokoonpanosta. Väylätekniikan, Siemens TIA:n perusteiden sekä kartonki- ja paperikoneiden tuotetuntemus katsotaan eduksi. Toimimme monikulttuurisessa ympäristössä, joten toivomme niin suomen kuin englannin kielenkin taittuvan sinulta sujuvasti.

Tiivis yhteistyömme eri sidosryhmien kanssa edellyttää erinomaisia tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja. Työpäivät ovat vaihtelevia, joten paineensietokyvystä ja nopeasta reagointikyvystä on sinulle hyötyä. Olet hyvällä työmotivaatiolla varustettu. Sinulla on voimassa työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- ja ensiapukortti.

Tarjoamme

Tarjoamme hyvän työporukan sekä monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat perehdytyksen työhösi, tiimin tuen oppimiseesi ja mahdollisuuden ammatillliseen kehittymiseesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa verstaspäällikkö Henri Häkkinen, p.040 5644 608 tai henri.hakkinen@valmet.com ja valmistussuunnittelija Samuli Schildt p. 040 5155 323 tai samuli.schildt@valmet.com

Tee hakemuksesi 8.8.2021 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja Rautpohjan toimipaikasta näet tältä videolta: https://youtu.be/jRnLuV2bHFI

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Automaatioasentaja

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus