Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatioasentaja

Suomen Puhallintekniikka Oy on toiminut perustamisesta asti pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden ilmastointihuolto ja asennustöissä. He pyrkivät toiminnallaan pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin tarjoamalla laadukkaat, kustannustehokkaat sekä nopeasti reagoivat huoltopalvelut. Suomen Puhallintekniikka Oy on paikallinen yritys, jolla on arvostettu maine teollisuuden parissa.

Haemme nyt Kouvolaan

AUTOMAATIOASENTAJAA

Teollisuuden asennustehtäviin.

Hakijalta toivotaan vähintään muutaman vuoden kokemusta automaatioasentajan tehtävistä ja osaamista vian etsinnästä, säädöistä ja uudistustöistä. Edellytämme sähkö- ja automaatioalan koulutusta.

Sinulla on asenne kohdallaan ja olet kiinnostunut kehittämään ammattiosaamistasi lisää. Työnkuvaasi kuuluvat myös ilmastointipuolen huoltotehtävät joten IV-alan kokemus katsotaan isoksi eduksi. Etsimme täsmällistä tekijää, joka pystyy työskentelemään niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Huolellinen ja tarkka ote sekä työturvallisuuden vaaliminen ovat ehdottoman tärkeitä.

Tarjoamme:

·  Pitkäkestoisen ja mielenkiintoisen tehtävän

·  Kilpailukykyisen, ammattiosaamiseesi perustuvan, palkan

·  Erinomaisen työyhteisön

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioasentaja

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti