Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 200 henkilöä.

Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita sekä lääkeaineiden välituotteita. Tuotantomme turvallisesta automaatio, - ja sähkökäynnissäpidosta vastaa reilun kahdenkymmenen ammattilaisen tiimi.

Haemme automaatio-osastolle vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIOASENTAJAA

Automaatioasentaja toimii automaatio- ja sähköasentajana kunnossapidossamme. Kunnossapitotehtävien lisäksi tehtäviisi kuuluvat automaatio- ja sähkölaitteiden asennus- ja käyttöönottotehtävät. Tarjoamme kehittyvän työyhteisön, perehdyttämisen teknisiin järjestelmiimme sekä tehtävän vaatiman lisäkoulutuksen.

Tehtävä edellyttää ammattiopistotasoista sähköalan tutkintoa, lisäksi toivomme koulutusta instrumentoinnista ja automaatiosta tai sähköistyksestä. Arvostamme laaja-alaista käytännön kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidosta sekä asennuksista. Odotamme sinulta vastuullista ja aktiivista työotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä toimintatapaa.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 17.10.2021

Lisätietoja automaatioasentajan tehtävästä päivätyönjohtaja Kimmo Leppäniemi, puh. 046 876 0714 kimmo.leppaniemi@cabb-chemicals.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 17.10.2021 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

Edellytämme tehtävään valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Automaatioasentaja

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus