Skip to main content

Automaatioasentaja

Haemme nyt

Automaatioasentajaa pääkaupunkiseudulle

Oletko talotekniikan osaaja? Haluatko olla suunnannäyttäjä kestävän yhteiskunnan rakentamisessa oman työsi kautta? Jos kolahti, niin voisit sopia meidän joukkoomme. Haemme nyt automaatioasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Automaatioasentajana vastaat automaatiojärjestelmien huolloista ja korjauksista pääkaupunkiseudulla. Vastaat korjauksista sekä vianetsinnästä niin tuntitöissä, kuin projektityöluontoisissa töissäkin. Sinulla on vankka osaaminen talotekniikan eri prosesseista ja vikojen paikallistaminen sekä korjaavien toimenpiteiden tekeminen on sinulle arkipäivää.

Ylläpito- ja huoltopalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet. Yksin ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esimiehesi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Yhdessä varmistamme, että asiakkaidemme kiinteistöt voivat hyvin!

Toivomme sinulta:

  • vähintään kahden vuoden kokemusta automaatioasentajan tehtävistä,
  • sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa,
  • LVIAS-järjestelmien kokonaisvaltaisen prosessien osaamista,
  • osaamista vähintään yhdestä automaation ohjelmistosta sekä,
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen,
  • mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän,
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen sekä, kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä henkilöstöetuohjelma,
  • yksinkertaisesti hyvän meiningin Suomen suurimmassa talotekniikka-alan yrityksessä.

Haluatko mukaan? Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Arto Könönen puh.040 300 5971 tai sähköpostilla arto.kononen@are.fi. Jätä hakemuksesi viimeistään 30.1.2022.

Automaatioasentaja

Helsinki Metropolitan Area
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Helsinki Metropolitan Area
Helsinki Metropolitan Area
Helsinki Metropolitan Area
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Helsinki