Skip to main content

Automaatioasiantuntija, juniorimalli

Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa?

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Automaatiosiantuntijan tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen vuosikorjausohjelmassa olevien töiden tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Tehtävään voi hakea, jos opinnot ovat yli 75% suoritettu.
Tehtävän sisältöä voidaan muokata henkilön osaamisen, pätevyyden ja tehtävien tarpeen mukaisesti sekä työsuhde voidaan mahdollisesti myöhemmin vakinaistaa.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työaika: 36 h 15 min / vko

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.
Opintojen loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut, opinnoista yli 75 % suoritettu.

Tehtävässä edellytetään: Sähkö-ja automaatio-alan koulutusta ja tietoja kiinteistöjen automaatiosta sekä riittävää tietoteknistä osaamista(Ms-Office yms)

Arvostamme: LVIA-alan koulutusta, LVIA-alalla suoritettuja pätevyyskoulutuksia ja pätevyyksiä. Näyttöjä kiinteistöjen LVIA-tekniikan kehittämisestä suunnittelun tai valvonnan osa-alueilta. Julkisten hankintojen osaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antavat Korjausrakentamisen esihenkilö Tommy Alho puh. 040 504 7529 ja Tuukka Partanen 0503576022
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3415,22 €/kk
Työ alkaa: 1.10.2022 - 30.9.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 02.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-108-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 08.08.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11550619

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti