Skip to main content

AUTOMAATIOINSINÖÖRI

Automaatio-organisaation vahvistukseksi

Haluatko olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla? Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omalla työlläsi yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen.

Haemme Advenille automaatioinsinööriä vastaamaan yhdessä 7 kollegan kanssa mm. tuotantoautomaatioon liittyvästä kehityksestä, projektoinneista, käytettävyydestä ja ongelmanratkaisusta Advenin automaatioratkaisujen sekä tuotantolaitosten parissa. Automaatioinsinööri tekee aktiivista yhteistyötä kulloisenkin projektitiimin sekä tuotantolaitosten käytön ja kunnossapidon kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu tuotannon automaatiokunnossapito, automaatiojärjestelmien ja laitteiden hankintatoimet, määräaikaiskoestukset, automaatiosuunnittelu ja suunnitelmien ylläpito, projektien automaatiotuki ja laadunvarmistus, automaatioprojektien/-hankkeiden vetovastuu, projektien automaatiohankintojen määrittely ja arviointi, projektien automaatiotoimitusten toimitusvalvonta sekä automaatioratkaisujen ylläpito ja kehitys.

Odotamme sinulta teknisen koulutuksen (insinööri, DI) lisäksi useamman vuoden kokemusta prosessiteollisuuden automaatiokunnossapidon ja -suunnittelun tehtävistä (esim. energia-, metsä-, tai kemianteollisuudesta), monipuolista kokemusta erilaisten ohjelmoitavien logiikoiden (PLC) ohjelmoinnista ja PC-valvomo-ohjelmistojen suunnittelusta, käyttöönotoista ja vikaselvityksistä (Schneiderin ja Siemensin logiikat sekä Citect Scada -valvomo-ohjelmisto), automaatiolaitteistojen ja kenttälaiteliityntöjen tuntemusta sekä matkustusvalmiutta Suomessa (keskimäärin 6 pv/kk).

Adven tarjoaa mielekkäitä haasteita monipuolisten ja vaihtelevien tehtävien parissa sekä mahdollisuuden kasvaa energia-alan huippuosaajaksi. Advenilla saat käyttöösi modernit työkalut sekä ammattitaitoisen ja kannustavan organisaation tukemaan työtäsi. Kollegoinasi on rautaisia ammattilaisia, joita on helppo lähestyä niin asiasta kuin asian vierestä. Dynaamisessa kasvuorganisaatiossa sinulla on halutessasi mahdollisuus edetä urallasi. Advenilla sinulle annetaan vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa. Pääset aidosti vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olemaan mukana luomassa parempaa ja ilmastoystävällisempää maailmaa. 

Kuulostaako sinun paikaltasi? Siinä tapauksessa jätäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 13.6.2022 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-16822). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Hilla Sundström (+358 400 158 259) ja Markku Leskinen (+358 500 637 003).

 

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Adven tuottaa teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteuttaa erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille Adven tuottaa lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnetään muun muassa bio- ja geoenergiaa. Advenin Energy as a Service® -malli perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Adven kuuluu Adven/Värmevärden-energiakonserniin, jonka matka kestävien energiaratkaisujen johtavaksi toimijaksi alkoi vuonna 2020. Yhdessä konsernin 520 työntekijää toimittavat kestävää kaukolämpöä ja geoenergiaa kiinteistösektorin asiakkaille sekä höyryä, kylmää ja muita infrastruktuuriratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Konsernilla on yli 50 vuoden kokemus energia-alalta ja tällä hetkellä noin 350 toimipaikkaa eri Pohjoismaissa ja Baltian maissa. https://adven.com/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AUTOMAATIOINSINÖÖRI

Adven Oy / co Mercuri Urval
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti