Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatioinsinööri

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Board 

www.metsaboard.com 

Metsä Board on Euroopan johtava ensikuitukartonkien valmistaja. Keskitymme kevyisiin ja korkealaatuisiin taive- ja tarjoilupakkauskartonkeihin sekä valkoisiin kraftlainereihin. Tuotteidemme puhdas ensikuitu on uusiutuva ja turvallinen raaka-aine kestävästi hoidetuista pohjoisista metsistä. Olemme edelläkävijä vastuullisuudessa, ja tavoitteenamme ovat täysin fossiilittomat tehtaat ja raaka-aineet vuoteen 2030 mennessä. 

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa innovatiivisia pakkausratkaisuja luomaan parempia kuluttajakokemuksia pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,9 miljardia euroa, ja työllistämme noin 2 400 henkilöä. Metsä Board on osa Metsä Groupia. Metsä Boardin osake on listattuna Nasdaq Helsingissä.

Haemme Metsä Board Joutsenon -tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

Millainen työ sinua odottaa?

Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa vastaten osaltasi tehtaan käyttöomaisuuden hallinnasta yhdessä organisaation kanssa. Avaintehtäviäsi ovat tehtaan automaatiojärjestelmän ylläpito, prosessin seuranta sekä projektien hallinta. Käytännössä töihin kuuluvat muun muassa automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, korjaus- ja muutostyöt.

Lisäksi osallistut seisokkien valmisteluun, työnsuunnitteluun ja valvontaan, sekä käytettävyyden kehitykseen. Oman organisaation sekä yhteistyökumppaneiden tehokas hyödyntäminen ovat avainasemassa työssä onnistumisessasi. Toimit tehtaan automaatiojärjestelmien ja prosessin asiantuntijana sekä useissa muissa koulutuksesi mukaisissa vastuutehtävissä.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva teknillinen korkeakoulututkinto (AMK- tai yliopistotutkinto) ja työkokemusta automaatio- ja prosessitekniikan tehtävistä. Eduksesi katsotaan, jos tunnet prosessiteollisuuden laitetekniikkaa ja sinulla on kokemusta kunnossapidosta sekä tunnet kunnossapitojärjestelmiä (SAP tai vastaava). Valintaasi tukee kokemus esimiestyöstä ja lean-työkalujen tuntemus. Ymmärrät työturvallisuuden merkityksen laadun ja tehokkuuden takeena. Sinulla on valmiudet haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja tuottaa kehitysideoita toiminnan parantamiseksi. Työssäsi pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaation automaatio- ja prosessiosaamista.  Näet ison kuvan, osaat analysoida tilanteita ja teet perusteltuja päätöksiä olemassa olevan tiedon pohjalta.

Miksi Metsä?

Kestävä kehitys, digitaalisuus ja uusiutuvien materiaalien kasvava kysyntä ovat mullistaneet metsäalan. Uskomme arjen luovuuteen, vanhojen toimintatapojen haastamiseen ja rajat ylittävään ajatteluun. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tuotantopäällikkö Juha Luukkaalle (puh. 040 7130761)

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 9.5.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Automaatioinsinööri

Lappeenranta
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus